Brøndby – Skødeskrivning ved huskøb i Brøndby til fast lav pris

skødeskrivning

Står du overfor at købe hus i Brøndby, eller skal du have lavet et tillæg til et eksisterende skøde, eksempelvis ved bodeling, har vi i Skøde Centret mulighed for at give assistance i forbindelse med udarbejdelse og tinglysning af skøde samt rådgivning.

Vi skriver dit skøde, og sikrer i den forbindelse at det bliver juridisk korrekt. Skøde Centret i København håndterer de påkrævede ekspeditioner, deriblandt anmeldelse til tinglysning samt berigtigelse. Til slut udarbejder vi en refusionsopgørelse. Vi sørger således for hele sagsgangen fra start til slut.

Vores erfarne køberrådgivere har specialiserede kompetencer indenfor ejendomskøb, jura og økonomi ved huskøb i Brøndby, og har således et indgående kendskab til de mange forskelligartede juridiske samt økonomiske problematikker, som er sammenhængende med at overdrage fast ejendom. Vores rådgivere får desuden løbende nye kurser og bliver dermed holdt opdateret omkring ny lovgivning eller ny praksis.

Skødet er et juridisk dokument, som laves til tinglysning af købers ejerskab til det købte hus eller den købte lejlighed.

Vi tilbyder altid faste billige priser, og du kan bestille vores services online her på siden. Vi beskæftiger os professionelt med at sikre vores kunders behov, og vores sagsbehandling og rådgivning er således også fuldt ansvarsforsikret hos Lloyds International, Bruxelles.

BrøndbyOm Brøndby

Brøndby er en forstad til København. Forstaden ligger sydvest for Indre by, i nærheden af Albertslund, Glostrup, Hvidovre og Vallensbæk. Brøndby indeholder både etagebyggerier, parcelhuskvarterer, større erhvervsområder og grønne områder. Brøndby er således en forstad der indeholder en stor mængde boliger og arbejdspladser, hvilket gør området attraktivt for både personer med job i Brøndby og for personer med job i det øvrige Storkøbenhavn.  Fra Brøndby er det muligt at køre til Københavns centrum eller tage dertil med bus eller tog.

En del af bygningerne i Brøndby er såkaldt socialt boligbyggeri, hvilket betyder at personer fra alle sociale lag har rig mulighed for at bosætte sig i Brøndby.

I Brøndby er der utallige tilbud om daginstitutioner, skoler og fritidsaktiviteter. Der er ligeledes tilbud om diverse aktiviteter for voksne og ældre. Brøndby er derfor et område der henvender sig til både børn, voksne og ældre.

I Brøndby Kommune kan et parcel- eller rækkehus i  gennemsnit erhverves for 20.349 kr/kvm.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken