Forside » region » Sjælland » Skødeskrivning i Farum 2022: Se priser og få hurtig levering

Skødeskrivning i Farum 2022: Se priser og få hurtig levering

skødeskrivning

Skal du til at købe fast ejendom i Farum, eller er det meningen at du skal have omskødet det eksisterende skøde, fx i forbindelse med separation eller skilsmisse, kan Skøde Centret hjælpe dig i forbindelse med køberrådgivning, skøde og tinglysning. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig her.

Vi skriver dit skøde, og sikrer endvidere at der anvendes de rigtige juridiske formuleringer. Vi tager vare om samtlige ekspeditioner, heriblandt anmeldelse til tinglysning og berigtigelse. Afslutningsvis udarbejder vi refusionsopgørelsen. Vi varetager således hele processen fra start til slut ved boligkøb i Farum.

trustpilot

Du får følgende fordele med Skøde Centret:

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

Kr. 4.750,- inkl. moms. (ingen handel – ingen regning).

trustpilot
Læs mere og bestil skøde

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Skøde Centrets erfarne juridiske køberrådgivere besidder specialiserede kompetencer indenfor boligkøb, jura og økonomi, og har således et indgående kendskab til de mangeartede juridiske og økonomiske problemstillinger, der kan være forbundet med at købe eller overdrage en bolig. Vores juridiske rådgivere får desuden løbende kurser omkring ny lovgivning.

Hos Skøde Centret i København tilbyder vi altid faste lave priser, og du kan bestille vores skødeservice her på hjemmesiden. Vi beskæftiger os seriøst med at sikre vores klienters behov, og vores sagsbehandling og rådgivning er således også sikret via ansvarsforsikring hos Lloyds International, Bruxelles.

Om Farum

Farum er en by i Nordsjælland, beliggende ved Farum Sø og Furesø. Farum har ca. 19.000 indbyggere. Farum er delt i to på grund af en jernbanen, motorvejen og landevejen, der er skabt til nord- og sydgående trafik. Farums to dele kaldes Farum øst og Farum Vest.

I Farum findes flere forskellige boligtyper, herunder villaer, parcelhuse, rækkehuse og etagebyggerier. De forskellige boligtyper gør det muligt for mange forskelligartede husstande at finde en passende bolig i Farum. Kvadratmeterprisen på en ejerlejlighed i Farum ligger omkring 19.449 kr. samtidig er kvadratmeterprisen for et parcel- eller rækkehus ca. 21.775kr.*

I Farum findes flere daginstitutioner og skoler, samt et gymnasium. Det er derfor muligt for husstandens børn og unge at have hele deres skolegang i nærheden af hjemmet.

I Farum findes et stort udbud af fritidsaktiviteter for mennesker i alle aldre. I Farums mange idrætsanlæg er det muligt at gå til sportsgrene såsom svømning, tennis, squash, bordtennis, fodbold, windsurfing, judo osv.

Farum ligger mellem København og Hillerød. Fra Farum Station er det muligt at tage tog mod både København og Hillerød. Der findes som nævnt både motorvej og landevej ved Farum, via disse veje er det muligt at køre til både Hillerød og København.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken