Vi tilbyder skødeskrivning og rådgivning i hele landet

Skøde Centret har gennem tiden behandlet skødesager i alle egne af landet. Vi har derfor et indgående lokalt kendskab, hvilket er vigtigt i relation til køb af fast ejendom.

Vi tilbyder vores professionelle skødeservice og rådgivning uanset hvor du køber bolig.

Da vi har behandlet adskillige tusinde bolighandler siden vores opstart i 2003, er der reelt ikke et område i Danmark hvor vi ikke har haft en sag.

Uanset om du køber fast ejendom i Jylland, på Fyn, på Sjælland eller på Bornholm, kan du være sikker på at få den samme høje kvalitet i vores rådgivning og sagsbehandling.

Vi har kontorer i henholdsvis Århus, København og på Bornholm. Dog foregår sagsbehandlingen mest pr mail og pr telefon. Der er derfor normalt ikke behov for at mødes ansigt til ansigt på vores kontorer.

Dette oplever vores kunder normalt også som en fordel, da det sparer både tid og besvær.


Brug for skøde eller køberrådgivning?

skøde og køberrådgivningVi skriver dit skøde eller hjælper dig sikkert gennem boligkøbets juridiske faldgruber til en fast lav pris.

Gå til bestilling


Om Skøde Centret

Skøde Centret har siden opstarten i 2003 hjulpet mere end 10.000 boligkøbere gennem deres boligkøb. Vi tinglyser årligt mellem 800 - 1200 skøder og andre dokumenter ved tinglysningsretten. Læs mere.