Forside » region » Vi arbejder med skødeskrivning og rådgivning i hele landet

Vi arbejder med skødeskrivning og rådgivning i hele landet


Af Skøde Centret - Læsetid: 1 minut


bolig

Skøde Centret har gennem tiden behandlet skødesager i alle egne af landet. Vi har derfor et indgående lokalt kendskab, hvilket er vigtigt i relation til køb af fast ejendom.

Vi tilbyder vores professionelle skødeservice og rådgivning uanset hvor du køber bolig.

Da vi har behandlet adskillige tusinde bolighandler siden vores opstart i 2003, er der reelt ikke et område i Danmark hvor vi ikke har haft en sag.

Uanset om du køber fast ejendom i Jylland, på Fyn, på Sjælland eller på Bornholm, kan du være sikker på at få den samme høje kvalitet i vores rådgivning, skødeskrivning og sagsbehandling.

Vi har kontorer i henholdsvis Aarhus, København og på Bornholm. Dog foregår sagsbehandlingen mest pr mail og pr telefon. Der er derfor normalt ikke behov for at mødes ansigt til ansigt på vores kontorer.

Dette oplever vores kunder normalt også som en fordel, da det sparer både tid og besvær.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centrets juridiske assistance til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder også klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

SE PRISER