Vi er hos Skøde Centret et alternativ til boligadvokater.

Vi arbejder på samme måde som en boligadvokat, idet vi yder specialiseret køberrådgivning til boligkøbere.

Vores priser ligger typisk 30-40% under sædvanlig advokatlistepris.

Vores rådgivning og sagsbehandling er ligeledes ansvarsforsikret hos Lloyds.

Skøde Centret adskiller sig ved, at vi alene beskæftiger os med skødeskrivning og bolig køb. Vi har ydet rådgivning til tusindvis af boligkøbere siden vores opstart i 2003.

Amager er opdelt i tre kommuner: Tårnby Kommune, Dragør Kommune og Københavns Kommune. Boligerne på Amager er meget forskellige, afhængigt af deres placering. I den del af Amager der falder under Københavns kommune, findes der mange lejligheder og ejerlejligheder, hvorimod der i Dragør og Tårnby findes mange villaer og parcelhuse. Dog findes der også ejerlejligheder i disse områder.

I København, Tårnby og Dragør kommune er kvadratmeterprisen på hhv. 30.123 kr., 23.347 kr. og 26.270 kr. I København og Tårnby kommune fås ejerlejligheder til hhv. 31.973 kr. og 25.257 kr. pr. kvadratmeter.*

På Amager findes mange grønne områder og strande, hvilket gør området meget velegnet til familier såvel som singler.

På Amager findes både Kastrup lufthavn og forbindelsen til Sverige. Derfor går en stor del af trafikken gennem Amager. Infrastrukturen på Amager er som følge heraf meget veludviklet.  Amager er forbundet til København af flere broer, og det er således let at komme frem og tilbage mellem Amager og København.

Også med offentlig transport er det nemt at komme frem og tilbage, da der går både tog og metro mellem Amager og København.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Køberrådgivning
ved boligkøb

Læs mere →

Samlever
med på skødet

Læs mere →

Forældresalg
til barn

Læs mere →

Skilsmisse
Få ændret skødet

Læs mere →

Omskødning
mellem flere ejere

Læs mere →

Ugifte
Få ændret skødet

Læs mere →