Skødeskrivning Herning – billigt skøde og tinglysning

Skal du til at købe hus eller ejerlejlighed, eller ønsker du at få ændret et allerede tinglyst skøde, fx som led i skilsmisse, eller ved overdragelse mellem forældre og barn, kan vi hos Skøde Centret hjælpe dig med sagen.

Vi udarbejder dit skøde, og sikrer endvidere at der anvendes de korrekte juridiske formuleringer. Vi tager vare om de påkrævede ekspeditioner, heriblandt tinglysningsekspedition og sagens øvrige berigtigelse. Til slut udregner vi en refusionsopgørelse.

Vi varetager således hele processen fra A – Z.

Vores erfarne juridiske køberrådgivere besidder specialviden indenfor boligkøb, jura og økonomi, og har dermed et indgående kendskab til de mange juridiske og økonomiske problemstillinger, som kan være sammenhængende med at handle bolig. Vores rådgivere får endvidere løbende kurser omkring ny lovgivning.

Et skøde er et juridisk dokument, som udarbejdes til tinglysning af ejerskabet til det købte hus eller den købte lejlighed.

Vi tilbyder altid faste lave priser, og du kan bestille vores skødeservice her på hjemmesiden døgnet rundt. Vi beskæftiger os seriøst med at varetage vores klienters behov, og vores sagsbehandling og rådgivning er således også sikret via ansvarsforsikring hos Lloyds International, London.

Om Herning

Herning er en by beliggende i Midtjylland. I Herning bor der ca. 48.000 mennesker, hvilket gør Herning til Danmarks 11. største by. Herning ligger mellem Silkeborg og Ringkøbing, og derudover også i nærheden

af Holstebro, Viborg og Billund.

Herning er blandt andet kendt for at være en by med mange koncerter, kongresser og messer der oftest afholdes i Jyske Bank BOXEN og Messecenter Herning. Herning er en by i økonomisk vækst, og byen har visioner om at tiltrække virksomheder og udbygge kulturlivet i byen. Byens ideelle forhold for virksomheder, medvirker til at der er mange arbejdspladser i Herning og til at endnu flere arbejdspladser skabes.

I Herning findes der både børnehaver, skoler og muligheder for videre uddannelse. Herning er derfor en familievenlig by, hvor alle familiens medlemmer har mulighed for at finde uddannelse og beskæftigelse i nærområdet.

Fra Herning er det blandt andet muligt at tage toget til Aarhus og København. Byen er derfor også velegnet for pendlere.


Hvad kan vi hjælpe dig med?


Skøde Centret har ydet specialiseret juridisk rådgivning og skødeskrivning til mere end 10.000 boligkøbere i hele Danmark siden 2003. Læs mere.