Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Åby og Åbyhøj – fast lav pris

Skødeskrivning i Åby og Åbyhøj – fast lav pris

skødeskrivning

Skal du bruge skødeskrivning i Åby og Åbyhøj, kan Skøde Centret være behjælpelig med sagen til en fast lav pris.

Vi sørger for hele sagen fra A – Z, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi beregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med banken.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er væsentligt, at skødet rummer en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke dækkende kun at få lavet et sædvanligt standard minimalskøde. Ved kun at få et minimalskøde, er du ikke optimalt sikret rent juridisk.

Hos Skøde Centret tinglyser vi mellem 800 og 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden vi blev etableret i 2003. Vi har således en omfattende rutine med skødeskrivning i Åby og Åbyhøj.

Køberrådgivning i Åbyhøj

Er du ved at erhverve ny bolig i Åbyhøj, vil vi hos Skøde Centret gerne assistere dig med din sag.

Du kan læse mere Skøde Centrets Køberrådgivning.

Boligadvokat i Åbyhøj

Skøde Centret er et specialiseret alternativ til en boligadvokat i Åbyhøj. Vores prisniveau befinder sig normalt omkring 30-40 % under almindelig advokat takster.

Åby og Åbyhøj

Åby er en bydel i Aarhus. Bydelen ligger ca. 3 kilometer vest for centrum. I Åbyhøj er der ca. 11.000 indbyggere. Åby har fået sit navn fordi bydelen ligger ved Aarhus å, Åbyhøj har sit navn fordi denne del af Åby er bygget på en bakke.

I Åby er det både muligt at finde villaer, parcelhuse, rækkehuse og ejerlejligheder. Det er altså let at finde en bolig der passer til husstandens størrelse og behov. Åby egner sig til alle slags beboere, idet byen ligger tæt på centrum uden at være en del af selve storbyen og ide der findes forskellige typer boliger, i forskellige størrelser.

Fra Åby er det ganske let at komme ind til centrum. Det er muligt at tage bil eller bus, men det er også muligt at cykle eller sågar gå ind til centrum. Fra Åby er det muligt at komme ud på de store motorveje omkring Aarhus, hvilket gør det nemt at nå en stor del af de øvrige jyske byer i bil. Ønsker man at benytte offentlig transport, er det muligt at tage toget fra Aarhus station mod Aalborg eller København. I Åby ligger gennemsnitsprisen for en ejerlejlighed på 21478kr/kvm, mens prisen på et række- eller parcelhus er på ca. 24817kr /kvm.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser

Vi er specialiserede i følgende typer af sager: