Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Ballerup – høj kvalitet – lav pris

Skødeskrivning i Ballerup – høj kvalitet – lav pris

Ballerup

Skal du bruge skødeskrivning i Ballerup, kan Skøde Centret hjælpe dig med sagen til et fast lavt salær.

Vi sørger for hele sagen fra A – Z, indtil skødesagen er helt på plads. Vi beregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med din bank.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er væsentligt, at skødet indeholder en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke dækkende bare at få lavet et sædvanligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke tilstrækkeligt sikret rent juridisk.

Hos Skøde Centret tinglyser vi mellem 800 og 1200 tinglysningssager om året, hvilket vi har gjort siden vi blev etableret i 2003. Vi har således en betydelig rutine med skødeskrivning i Ballerup.

Skødeskrivning ved boligkøb i Ballerup

Skal du investere i bolig i Ballerup, vil Skøde Centret i København gerne assistere dig med din sag.

Du kan læse mere Skøde Centrets Køberrådgivning.

Boligadvokat i Ballerup

Skøde Centret er et fagligt specialiseret alternativ til en normal boligadvokat i Ballerup. Vores priser ligger typisk omkring 30-40 pct. under almindelig advokat takster.

Om Ballerup

Ballerup er en del af Storkøbenhavn, og ligger ca. 16 km nordvest for Indre By. Omkring Ballerup finder man blandt andet Måløv, Smørum og Herlev.

I Ballerup finder man utallige grønne områder, torve, pladser, vandløb mv., som er oplagte steder at nyde en gåtur, løbetur, fisketur eller arrangere en udflugt. Også et mere urbant miljø er at finde i Ballerup, blandt andet findes gågaden – Centrumgaden, hvor det er muligt at shoppe, gå på cafe eller blot nyde bylivet. Med både byliv, natur og en placering tæt på Indre By, er Ballerup et oplagt sted at bosætte sig for både unge, familier og ældre.

Fra Ballerup er det muligt at tage toget til Indre by eller andre dele af Storkøbenhavn. Ballerups placering i nærheden af Motorring 3 og Motorring 4 gør det let at nå store dele af Storkøbenhavn i bil.

I Ballerup findes der både villaer, parcelhuse og etagebyggerier, hvilket gør det enkelt at finde en bolig der passer til husstandens ønsker og behov.  Gennemsnitsprisen for et parcelhus i Ballerup ligger på 19631kr/kvm, mens en ejerlejlighed kan fås for omkring 20654kr/kvm.*

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser