Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Bagsværd – høj kvalitet – lav pris

Skødeskrivning i Bagsværd – høj kvalitet – lav pris

skødeskrivning

Overvejer du at købe fast ejendom i Bagsværd, eller er det meningen at du skal have omlagt et eksisterende skøde, eksempelvis som led i skilsmisse, har vi i Skøde Centret mulighed for at tilbyde hjælp i forbindelse med udarbejdelse og tinglysning af skøde samt rådgivning til faste lave priser.

Vi skriver det nye skøde, og sikrer i den forbindelse skødets juridiske indhold. Skøde Centret varetager alle de nødvendige ekspeditioner, heriblandt tinglysning og berigtigelse. Til slut udarbejder vi refusionsopgørelsen. Vi sørger således for hele processen fra A – Z.

Skøde Centrets erfarne juridiske køberrådgivere har stærke kompetencer indenfor områderne jura, boligkøb og økonomi, og har således et indgående kendskab til de mange juridiske samt økonomiske problematikker, der kan være sammenhængende med at købe fast ejendom. Vores juridiske rådgivere bliver endvidere løbende opdateret omkring ny lovgivning på ejendomsområdet via kurser og efteruddannelse.

BagsværdOm Bagsværd

Bagsværd er et attraktivt område for familier og enlige der ønsker at bo i fredelige omgivelser, men som arbejder i København eller blot ønsker at være tæt på. Bagsværd er en bydel i Storkøbenhavn, beliggende 12 km nordvest for centrum. Bagsværd grænser op til Kongens Lyngby og Bagsværd Sø og er, ligesom andre bydele i området, et velhavende kvarter. De findes et utal af grønne områder i og omkring Bagsværd. Nord for Bagsværd ligger Furesø og et større grønt område hvor blandt andet Mølleå løber igennem.

Fra Bagsværd er det let at komme ind til Indre By, dette kan ske ved tog fra Bagsværd station, eller i bil via Hillerødmotorvejen. Boligerne i Bagsværd er fordelt mellem etagebyggerier, villaer og parcelhuse. Priserne for boligerne varierer alt efter størrelse, beliggenhed og stand. Det gennemsnitlige parcelhus i Bagsværd handles med en kvadratmeterpris på 27.259kr, mens en ejerlejlighed har en kvadratmeterpris på omkring 21.190kr.*

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser