Vi har åbent man-fre: 9-17, og sidder klar til at hjælpe dig.

Brønshøj – skødeskrivning i Brønshøj – få skøde hurtigt og nemt

skødeskrivning

Skal du bruge skødeskrivning i Brønshøj, kan Skøde Centrets afdeling i København vi håndtere din sag til en fast lav pris.

Vi sørger for hele sagen fra A – Z, indtil skødesagen er helt på plads. Vi beregner den rigtige tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med din bank.

Det er afgørende, at skødet rummer en juridisk korrekt formulering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke dækkende kun at få lavet et sædvanligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke tilstrækkeligt sikret rent juridisk.

Via Skøde Centret tinglyser vi 800 – 1200 tinglysningssager om året, hvilket vi har gjort siden vi blev etableret i 2003. Vi har således en betydelig rutine med skødeskrivning i Brønshøj.

Køberrådgivning Brønshøj

Er du ved at købe bolig i Brønshøj, vil vi gerne håndtere din sag.

Du få uddybende information om Skøde Centrets Køberrådgivning.

Boligadvokat ved boligkøb i Brønshøj

Skøde Centret er et specialiseret alternativ til en normal boligadvokat i Brønshøj. Vores priser ligger typisk omkring 30-40 pct. under sædvanlig advokat takster.

Om Brønshøj

Brønshøj er en bydel i København med ca. 40.000 indbyggere. Bydelen ligger ca. 7 kilometer nordvest for Københavns Centrum.

Brønshøj består hovedsageligt af villakvarterer. Der findes dog også andre boligtyper i bydelen. Den tætte placering på Indre by, og muligheden for at bo i en villa, er grunden til at mange vælger at flytte til Brønshøj. I bydelen har man mulighed for at bo tæt på storbyen, uden helt at være en del af den.

Fra Brønshøj er det ganske simpelt at komme ind til Indre by og det resterende København. Busruterne 2A, 5A og 10 kører igennem Brønshøj.  Den korte afstand gør det muligt at cykle til og fra Indre by, samt store dele af det nordvestlige København.

Gennemsnitligt fås et parcelhus i Brønshøj til 27.184kr pr. kvm og en ejerlejlighed til 23.236 kr. pr kvm.*

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken