Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning på Christiansbjerg – fast lav pris

Skødeskrivning på Christiansbjerg – fast lav pris

skødeskrivning

Har du brug for skødeskrivning på Christiansbjerg, kan vi håndtere din sag til en fast lav pris.

Vi håndterer hele sagen fra A – Z, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi udregner den rigtige tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med dit pengeinstitut.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er vigtigt, at skødet rummer en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke dækkende blot at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Ved kun at få et minimalskøde, er du ikke ordentligt dækket rent juridisk.

Via Skøde Centret håndterer vi 800 – 1200 tinglysningssager om året, hvilket vi har gjort siden vores opstart i 2003. Vi har således en omfattende rutine med skødeskrivning på Christiansbjerg.

Køberrådgivning på Christiansbjerg

Er du ved at erhverve bolig på Christiansbjerg, vil vi gerne hjælpe dig med din sag.

Du kan se mere vores pakke med køberrådgivning her.

Boligadvokat ved boligkøb på Christiansbjerg

Skøde Centret i Aarhus er et fagligt specialiseret alternativ til en boligadvokat på Christiansbjerg. Vores priser befinder sig normalt omkring 30-40 pct. under sædvanlig advokat takster.

Om Christiansbjerg

Christiansbjerg er en bydel i Aarhus med ca. 22.000 indbyggere. Bydelen ligger ca. 3 km nord for Aarhus Centrum. Christiansbjerg er en del af Aarhus Nord også kaldet Aarhus N, der er et område bestående af de 3 bydele Skejby, Trøjborg og Christiansbjerg.

Boligerne i Christiansbjerg består primært af parcelhuse og villaer i den nordlige del af bydelen, og af etagebyggerier i den sydlige del af bydelen. I den sydlige del af Christiansbjerg bor en del studerende, da dette er meget tæt på Aarhus Universitet. Der er derfor også mange lejligheder der egner sig godt som studieboliger.

Fra Christiansbjerg er det nemt at cykle ind til Aarhus Centrum, Aarhus Universitet eller lignende. Det er også let at tage bilen, da Randersvej fører direkte fra Christiansbjerg til Aarhus Centrum. Det er dog ikke nødvendigt at tage ind til centrum for eksempelvis at shoppe, handle eller lign. I Christiansbjerg findes et utal af butikker, caféer og supermarkeder. Storcenter Nord findes også i Christiansbjerg. Her er der også rig mulighed for at shoppe.

I Århus N ligger gennemsnitsprisen for en ejerlejlighed på 29.570kr/kvm, mens prisen på et række- eller parcelhus er på ca. 25.151kr/kvm.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser