Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning på Frederiksberg – høj kvalitet – lav pris

Skødeskrivning på Frederiksberg – høj kvalitet – lav pris

skødeskrivning

Har du brug for skødeskrivning på Frederiksberg, kan Skøde Centret i København være behjælpelig med sagen til en fast lav pris.

Vi håndterer hele sagen fra A – Z, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi beregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med din bank.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er væsentligt, at skødet rummer en juridisk korrekt formulering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt blot at få lavet et sædvanligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke ordentligt dækket rent juridisk.

Via Skøde Centret tinglyser vi 800 – 1200 tinglysningssager om året, hvilket vi har gjort siden vores opstart i 2003. Vi har derfor en stor rutine med skødeskrivning på Frederiksberg.

Køberrådgivning ved boligkøb i Frederiksberg

Er du ved at investere i fast ejendom i Frederiksberg, vil Skøde Centret gerne assistere dig med din sag.

Du få uddybende information om vores køberrådgivning her.

Boligadvokat i Frederiksberg

Skøde Centret er et fagligt specialiseret alternativ til en boligadvokat i Frederiksberg. Vores prisniveau ligger typisk ca. 30-40 % under almindelig advokat takster.

Om Frederiksberg

Frederiksberg er en hyggelig bydel med både central placering og grønne områder. Frederiksberg er placeret mellem Valby, Vanløse, Nørrebro og Indre By, der er således mange områder der kan nås til fods eller på cykel. Også offentlig transport er fordelagtigt at benytte sig af når man er bosiddende på Frederiksberg. Ønsker man at benytte sig af bil, er det let at køre ud på de større veje i København.

Copenhagen Business School, Københavns Universitets Biovidenskabelige fakultet, Professionshøjskolen Metropol og Hærens Officersskole er beliggende på Frederiksberg, der er derfor mange studerende i området.

Udover at være hjemsted for en stor mængde studerende er Frederiksberg også ideelt for familier, da der findes mange grønne områder i Frederiksberg og omegn. Der findes flere daginstitutioner og skoler i Frederiksberg kommune, hvilket også gør området attraktivt for familier.

Gennemsnitsprisen for en ejerlejlighed på Frederiksberg er 42.207kr/kvm.*

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser