Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Hørsholm – alt-i-en skødepakke

Skødeskrivning i Hørsholm – alt-i-en skødepakke

skødeskrivning

Skal du bruge skødeskrivning i Hørsholm, kan Skøde Centret være behjælpelig med sagen til en fast lav pris.

Vi håndterer hele sagen fra A – Z, indtil skødesagen er helt på plads. Vi udregner den rigtige tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med din bank.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er vigtigt, at skødet indeholder en juridisk korrekt formulering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt bare at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke optimalt sikret rent juridisk.

Hos Skøde Centret håndterer vi mellem 800 og 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden vi blev etableret i 2003. Vi har således en omfattende rutine med skødeskrivning i Hørsholm.

Køberrådgivning i Hørsholm

Er du ved at erhverve ny bolig i Hørsholm, vil vi hos Skøde Centret gerne assistere dig med din sag.

Du få uddybende information om Skøde Centrets Køberrådgivning.

Hørsholm – Boligadvokat ved boligkøb i Hørsholm

Skøde Centret er et fagligt specialiseret alternativ til en boligadvokat i Hørsholm. Vores priser ligger typisk ca. 30-40 pct. under almindelig advokat takster.

Om Hørsholm

Hørsholm er en by beliggende i Nordsjælland, mellem Vedbæk, Birkerød og Kokkedal. Hørsholm er med sine ca. 47.000 indbyggere, Danmarks 12. største by.

I Hørsholm er det et utal af grønne områder og søer. Disse medvirker til at området bliver attraktivt for de som ønsker at bruge naturen til afslapning, aktiviteter, hundeluftning eller lignende. Hørsholm har samtidig et veludviklet bymiljø, således at både storbymennesket og naturelskeren har mulighed for at falde godt til i Hørsholm.

I Hørsholm er det muligt at finde både villaer, parcelhuse, rækkehuse og ejerlejligheder i etagebyggerier. Det er derfor nemt at finde en bolig der passer til husstanden, både i forhold til størrelse, livsstil og ønsker. I Hørsholm ligger gennemsnitsprisen for en ejerlejlighed på 26.127kr/kvm, mens prisen på et række- eller parcelhus er på ca. 23.886kr/kvm.

Fra Hørsholm er det nemt at køre til en stor del af de øvrige byer i Nordsjælland samt til København via E47 motorvejen. Også med offentlig transport er det muligt at nå en stor del af de Nordsjællandske byer. Der findes 2 togstationer i nærheden af Hørsholm, samt flere muligheder for at tage bus.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser