Holme – Boligkøb og skødeskrivning i Holme – faste lave priser

skødeskrivning

Skal du bruge skødeskrivning i Holme, kan vi håndtere din sag til et fast lavt honorar.

Vi sørger for hele sagen fra A – Z, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi beregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med dit pengeinstitut.

Det er væsentligt, at skødet indeholder en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt kun at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Ved kun at få et minimalskøde, er du ikke ordentligt dækket rent juridisk.

Hos Skøde Centret i Aarhus håndterer vi 800 – 1200 tinglysningssager om året, hvilket vi har gjort siden opstarten tilbage i 2003. Vi har derfor en betydelig rutine med skødeskrivning i Holme.

Holme – Køberrådgivning ved boligkøb i Holme

Står du overfor at investere i bolig i Holme, vil Skøde Centret gerne assistere dig med din sag.

Du få uddybende information om vores pakke med køberrådgivning her.

Boligadvokat Holme

Skøde Centret er et specialiseret alternativ til en normal boligadvokat i Holme. Vores priser ligger normalt ca. 30-40 pct. under almindelig advokat takster.

Om Holme

Holme er en bydel i Aarhus. Bydelen ligger  ca. 5 km sydvest for Aarhus Centrum, mellem Viby og Højbjerg. Fra bydelen er det muligt at cykle eller køre til Aarhus Centrum. Det er også muligt at tage bussen fra bydelen, eller toget fra den nærliggende bydel Viby.

Boligerne i Holme er hovedsageligt villaer og rækkehuse, men der findes dog også ejerlejligheder i etagebyggerier i bydelen. Bydelen er særdeles familievenlig. Typen af boliger i området er fordelagtig for familier, da der til mange af boligerne er også en tilhørende have. I området findes også daginstitutioner og en skole, således behøver familiens yngste ikke at have lang transporttid hver dag.

Selvom Holme ligger så tæt på Aarhus Centrum, er det ikke nødvendigt at tage ind til Aarhus by for at handle, shoppe og lignende. I Holme findes flere supermarkeder, butikker og caféer. Og i den nærliggende bydel Viby finder du masser af butikker og supermarkeder. Eksempelvis findes MEGA SYD i Viby J. Indkøbscentret har fokus på større butikker som eksempelvis BabySam, Harald Nyborg og Kvickly.