Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Hvidovre – høj kvalitet – lav pris

Skødeskrivning i Hvidovre – høj kvalitet – lav pris

skødeskrivning

Har du brug for skødeskrivning i Hvidovre, kan Skøde Centret hjælpe dig med sagen til en fast lav pris.

Vi håndterer hele sagen fra start til slut, indtil skødesagen er helt på plads. Vi beregner den rigtige tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med din bank.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er vigtigt, at skødet rummer en juridisk korrekt formulering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke dækkende kun at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Ved kun at få et minimalskøde, er du ikke tilstrækkeligt sikret rent juridisk.

Via Skøde Centret tinglyser vi mellem 800 og 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden vores opstart i 2003. Vi har derfor en omfattende rutine med skødeskrivning i Hvidovre.

Køberrådgivning ved boligkøb i Hvidovre

Skal du investere i bolig i Hvidovre, vil Skøde Centret gerne hjælpe dig med din sag.

Du få uddybende information om Skøde Centrets Køberrådgivning.

Boligadvokat i Hvidovre

Skøde Centret er et fagligt specialiseret alternativ til en boligadvokat i Hvidovre. Vores prisniveau ligger typisk ca. 30-40 pct. under almindelig advokat takster.

Om Hvidovre

Hvidovre er en bydel i København med ca. 52.000 indbyggere. Hvidovre ligger ca. 8 kilometer sydvest for Centrum, og er derfor centralt placeret, men stadigvæk lidt tilbagetrukket fra midtbyens travlhed. Hvidovre har både skov og strand, og er derfor et oplagt sted at bo, hvis man ønsker at være tæt på både natur og byliv.

Boligerne i Hvidovre er hovedsageligt villaer og parcelhuse, men også ejerlejligheder er muligt at finde. Hvidovre har derfor boliger der egner sig til både familier, studerende og ældre. Et parcelhus i Hvidovre handles med en kvadratmeterpris på 23.179kr, hvorimod en ejerlejlighed fås til 20.154kr pr. kvm.*

Fra Hvidovre er der cykelafstand til store dele af København. Ønsker man at benytte sig af offentlig transport, er det muligt at tage toget fra Hvidovre til centrum. Fra Hvidovre er det også nemt at komme ud på Holbækmotorvejen og de store ringveje, det er derfor nemt at komme til og fra Hvidovre i bil.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser