Ikast – Skødeskrivning i Ikast – fast lav pris

skødeskrivning

Har du brug for skødeskrivning i Ikast, kan Skøde Centret hjælpe dig med sagen til et fast lavt honorar.

Vi sørger for hele sagen fra start til slut, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi udregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med banken.

Det er vigtigt, at skødet rummer en juridisk korrekt formulering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke dækkende blot at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke tilstrækkeligt sikret rent juridisk.

Via Skøde Centret tinglyser vi mellem 800 og 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden vores opstart i 2003. Vi har derfor en omfattende rutine med skødeskrivning i Ikast.

Køberrådgivning ved boligkøb i Ikast

Står du overfor at købe ny bolig i Ikast, vil vi gerne assistere dig med din sag.

Du kan læse mere vores køberrådgivning her.

Boligadvokat ved boligkøb i Ikast

Skøde Centret er et fagligt specialiseret alternativ til en boligadvokat i Ikast. Vores priser befinder sig normalt ca. 30-40 pct. under sædvanlig advokat takster.

Om Ikast

Ikast er en by i Midtjylland, beliggende mellem Herning og Silkeborg. Byen har ca. 15.000 indbyggere.

Ikast er en selvstændig by, med butikker, supermarkeder, skoler osv. En stor del af byens butikker ligger på den overdækkede gågade der findes i byen. Der findes også et gymnasium i Ikast.

Størstedelen af boligerne i Ikast er villaer og parcelhuse, oftest med tilhørende have. Der findes dog også rækkehuse og ejerlejligheder i etagebyggerier i byen, en del af disse boliger har tilhørende have eller et grønt fællesareal. I BBBB ligger gennemsnitsprisen for et parcelhus på 9785kr/kvm.*

Ikasts beliggenhed i forhold til Herning gør det nemt at komme frem og tilbage mellem byerne, det er derfor muligt at have bopæl i Ikast, selvom man arbejder i Herning.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken