Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Ishøj – høj kvalitet – lav pris

Skødeskrivning i Ishøj – høj kvalitet – lav pris

skødeskrivning

Har du brug for skødeskrivning i Ishøj, kan Skøde Centret hjælpe dig med sagen til en fast lav pris.

Vi sørger for hele sagen fra start til slut, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi beregner den rigtige tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med din bank.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er væsentligt, at skødet indeholder en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt bare at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Ved kun at få et minimalskøde, er du ikke optimalt sikret rent juridisk.

Hos Skøde Centret håndterer vi mellem 800 og 1200 tinglysningssager om året, hvilket vi har gjort siden vi blev etableret i 2003. Vi har således en omfattende rutine med skødeskrivning i Ishøj.

Køberrådgivning ved boligkøb i Ishøj

Står du overfor at købe ny bolig i Ishøj, vil Skøde Centret gerne assistere dig med din sag.

Du kan læse mere Skøde Centrets Køberrådgivning.

Boligadvokat i Ishøj

Skøde Centret er et specialiseret alternativ til en normal boligadvokat i Ishøj. Vores priser ligger normalt omkring 30-40 pct. under sædvanlig advokat takster.

Om Ishøj

Ishøj er en bydel i Storkøbenhavn med ca. 20.000 indbyggere, placeret sydvest for Indre by. Fra Ishøj er der ca. 18 kilometer ind til centrum. Ishøj grænser op til Hundige, Greve, Taastrup og Vallensbæk.

Hovedparten af boligerne i Ishøj er parcelhuse, placeret i parcelhuskvarterer. I Ishøj er der er veludviklet stisystem for cyklister og gående, der forbinder boligområder, grønne områder og Ishøjs store lystbådshavn. Det er også muligt at finde ejerlejligheder i etagebyggerier i Ishøj, eksempelvis er det nybyggede Stationsforpladsen et stort etagebyggeri med 97 lejligheder. Der er derudover også opført en del butikker i forbindelse med byggeriet. Kvadratmeterprisen på en ejerlejlighed i Ishøj ligger omkring 17.029kr. samtidig er kvadratmeterprisen for et parcel- eller rækkehus ca. 18.484kr.*

CPH WEST ligger i Ishøj. CPH WEST er et stort uddannelsescenter hvor de ca. 3.000 studerende er fordelt på gymnasiale uddannelser, erhvervsuddannelser og voksenuddannelser.

Udover CPH WEST er Ishøj også kendt for det velbesøgte kunstmuseum Arken, som ligger ved havnen. Arken er et kunstmuseum for moderne kunst, der tiltrækker kunstinteresserede danskere såvel som turister.

Fra Ishøj er det muligt at nå frem til store dele af Storkøbenhavn i bil via Motorring 4, der starter i Ishøj. Motorvejen E20 der går igennem Ishøj gør det særdeles let at nå størstedelen af Danmark eller Øresundsbroen til Malmø. Ishøjs placering gør det altså let for pendlere at nå rundt i store dele af Danmark og Sverige. Fra Ishøj st. er det muligt at tage toget mod Københavns Hovedbanegård og mod Køge st.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser