Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning på Islands Brygge – høj kvalitet – lav pris

Skødeskrivning på Islands Brygge – høj kvalitet – lav pris

skødeskrivning

Skal du bruge skødeskrivning på Islands Brygge, kan vi hjælpe dig med sagen til en fast lav pris.

Vi sørger for hele sagen fra A – Z, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi udregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med din bank.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er væsentligt, at skødet indeholder en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke dækkende blot at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke ordentligt dækket rent juridisk.

Via Skøde Centret tinglyser vi mellem 800 og 1200 tinglysningssager om året, hvilket vi har gjort siden opstarten tilbage i 2003. Vi har således en omfattende rutine med skødeskrivning på Islands Brygge.

Køberrådgivning Islands Brygge

Skal du erhverve ny bolig i Islands Brygge, vil Skøde Centret i København gerne assistere dig med din sag.

Du kan læse mere vores pakke med køberrådgivning her.

Boligadvokat i Islands Brygge

Skøde Centret er et specialiseret alternativ til en normal boligadvokat i Islands Brygge. Vores prisniveau ligger typisk omkring 30-40 % under almindelig advokat takster.

Islands Brygge

Islands Brygge er en bydel i København, placeret på den nordvestlige del af Amager. Islands Brygge er en af de mindre bydele i København, men har med sine ca. 14.000 indbyggere alligevel masser af liv. På Islands Brygge er det muligt at finde hyggelige værtshuse, restauranter og caféer, samt muligheder for indkøb og shopping.

Islands Brygges centrale placering og kombinerede cykel- og gangbroer gør det muligt at nå store dele af det øvrige København på cykel eller gåben. Ønsker man at benytte offentlig transport til at komme rundt, findes der både metro og bus på Islands Brygge.

Islands Brygge er et familievenligt kvarter, men samtidig også et kvarter der er ideelt for mindre husstande. Med sine hyggelige grønne områder, er Islands Brygge ideelt for hundeejere og naturelskere. Boligerne på Islands Brygge er hovedsageligt lejligheder og ejerlejligheder.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser

Vi er specialiserede i følgende typer af sager: