Vi har åbent man-fre: 9-17, og sidder klar til at hjælpe dig.

Korsør – skødeskrivning og tinglysning i Korsør – lave priser

skødeskrivning

Har du brug for skødeskrivning i Korsør, kan Skøde Centret hjælpe dig med sagen til et fast lavt honorar.

Vi sørger for hele sagen fra A – Z, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi beregner den rigtige tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med dit pengeinstitut.

Det er væsentligt, at skødet indeholder en juridisk korrekt formulering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke dækkende bare at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Ved kun at få et minimalskøde, er du ikke ordentligt dækket rent juridisk.

Hos Skøde Centret håndterer vi mellem 800 og 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden vores opstart i 2003. Vi har derfor en stor rutine med skødeskrivning i Korsør.

Korsør – Køberrådgivning ved boligkøb i Korsør

Er du ved at købe fast ejendom i Korsør, vil Skøde Centret gerne hjælpe dig med din sag.

Du kan se mere Skøde Centrets Køberrådgivning.

Boligadvokat ved boligkøb i Korsør

Skøde Centret er et fagligt specialiseret alternativ til en normal boligadvokat i Korsør. Vores priser befinder sig typisk ca. 30-40 % under almindelig advokat takster.

Om Korsør

Korsør er en større by på Vestsjælland, med ca. 14.500 indbyggere. Byen er delt i to af vand, men forbundet med en bro. Syd for vandet der deler byen ligger det der kaldes Sydbyen og nord for vandet ligger Noret samt Halsskov.

Nord for Korsør findes E20 motorvejen, der er går på tværs af Danmark og forbinder Jylland, Fyn og Sjælland. Korsør er den by på Sjælland der ligger tættest på Storebæltsbroen.

Korsør er en gammel by, hvilket stadigvæk kan ses på de mange gamle bygninger der beriger byen. Byen blev i gamle dage benyttet til at holde opsyn med søvejene, hvilket kan ses på mange af de bevarede ting i byen. Et parcelhus fås til omkring 7.863 kr/kvm i Korsør.*

Placeringen ved vandet gør det i dag muligt for byens beboere at gå ture langs vandet, benytte badestrandene omkring Korsør, samt engagere sig i sejlsport og andre vandaktiviteter.

Boligerne i Korsør er hovedsageligt villaer, parcelhuse og rækkehuse. Der findes dog også enkelte ejerlejligheder i etagebyggerier i byen. Mange af byens boliger er særdeles velegnede til familier, da de har en god størrelse, har tilhørende have, samt er beliggende tæt ved en af byens daginstitutioner og skoler.