Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Lyngby – høj kvalitet – lav pris

Skødeskrivning i Lyngby – høj kvalitet – lav pris

skødeskrivning

Skal du bruge skødeskrivning i Lyngby, kan vi hjælpe dig med sagen til en fast lav pris.

Vi håndterer hele sagen fra start til slut, indtil skødesagen er helt på plads. Vi udregner den rigtige tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med dit pengeinstitut.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er væsentligt, at skødet indeholder en juridisk korrekt formulering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt kun at få lavet et sædvanligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke ordentligt dækket rent juridisk.

Hos Skøde Centret håndterer vi 800 – 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden vores opstart i 2003. Vi har således en omfattende rutine med skødeskrivning i Lyngby.

Køberrådgivning Lyngby

Er du ved at investere i fast ejendom i Lyngby, vil vi gerne hjælpe dig med din sag.

Du kan læse mere vores køberrådgivning her.

Boligadvokat ved boligkøb i Lyngby

Skøde Centret i København er et fagligt specialiseret alternativ til en boligadvokat i Lyngby. Vores prisniveau ligger normalt ca. 30-40 pct. under almindelig advokat takster.

Lyngby

Kongens Lyngby ligger i den nordlige del af Storkøbenhavn. I Lyngby finder man både et veludviklet centrum med byliv, butikker , biografer mv. og grønne områder med skove og søer. Lyngby er således både familievenligt og velegnet til mindre husstande. I Lyngby er det både muligt at finde daginstitutioner, folkeskoler og ungdomsuddannelser, dermed er der ikke lang transporttid for familiens børn og unge, når de skal frem og tilbage fra børnehave og skole.

Danmarks Tekniske Universitet ligger i Lyngby, der er således en del studerende i Kongens Lyngby, hvilket er med til at give liv til området. På Danmarks Tekniske Universitet er der ca. 10.000 studerende, bosat i og omkring Lyngby.

Lyngby er forbundet med Københavns hovedbanegård og store dele af København med bus og S-tog, og det er således nemt at komme frem og tilbage til Lyngby med offentlig transport. Ønsker man i stedet at benytte bilen som transportmiddel er dette også let tilgængeligt. Lyngbymotorvejen mellem Lyngby og København gør det let at komme frem og tilbage fra Indre by, og Helsingørmotorvejen gør det let at komme rundt til det øvrige Sjælland.

I Kgs. Lyngby ligger gennemsnitsprisen for en ejerlejlighed på 27.229kr/kvm, mens prisen på et række- eller parcelhus er på ca. 30.255kr/kvm.*

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser

Vi er specialiserede i følgende typer af sager: