Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Nørresundby – fast lav pris

Skødeskrivning i Nørresundby – fast lav pris

skødeskrivning

Har du brug for skødeskrivning i Nørresundby, kan vi hjælpe dig med sagen til en fast lav pris.

Vi sørger for hele sagen fra A – Z, indtil skødesagen er helt på plads. Vi udregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med din bank.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er væsentligt, at skødet indeholder en juridisk korrekt formulering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke dækkende blot at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Ved kun at få et minimalskøde, er du ikke tilstrækkeligt sikret rent juridisk.

Hos Skøde Centret tinglyser vi mellem 800 og 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden opstarten tilbage i 2003. Vi har derfor en stor rutine med skødeskrivning i Nørresundby.

Køberrådgivning Nørresundby

Er du ved at investere i ny bolig i Nørresundby, vil vi hos Skøde Centret gerne hjælpe dig med din sag.

Du kan læse mere vores køberrådgivning her.

Boligadvokat ved boligkøb i Nørresundby

Skøde Centret er et specialiseret alternativ til en boligadvokat i Nørresundby. Vores prisniveau befinder sig typisk omkring 30-40 % under almindelig advokat takster.

Om Nørresundby

Nørresundby er en større by i Nordjylland, der bor ca. 22.000 indbyggere i byen. Nørresundby ligger tæt ved Aalborg, det tager kun ca. 10 minutter at køre fra Nørresundby til Aalborg centrum. Nørresundby og Aalborg adskilles af Limfjorden, men forbindes af Limfjordstunnelen, som er en del af E45 motorvejen og Limfjordsbroen, som er en bro for både fodgængere, cyklister og bilister.

Selvom Nørresundby ligger tæt ved Aalborg er byen en selvstændig by. Der er derfor masser af butikker, caféer, daginstitutioner, skoler og uddannelsessteder i byen. Samtidig medfører den gode beliggenhed i forhold til Aalborg at der er rig mulighed for byliv og aktiviteter, da både Nørresundby centrum og Aalborg centrum ligger få minutters transport fra de fleste boliger i området. De to store byers placering tæt på hinanden øger også mulighederne for at få arbejde i nærheden af bopælen.

Fra Nørresundby er der ca. 30 minutters transporttid på cykel og med offentlig transport til Aalborg Universitet. Nørresundby er derfor et oplagt sted at bosætte sig som studerende. Samtidig er Nørresundby også et oplagt sted for familier, da der er gode muligheder for pasning og skole, for fritidsaktiviteter, og samtidig et utal af grønne områder.

Boligerne i Nørresundby er fordelt mellem ejerlejligheder i etagebyggerier, der egner sig godt til eksempelvis forældrekøb og villaer og parcelhuse der egner sig godt til større husstande, som eksempelvis børnefamilier. I BBBB kan et parcel- eller rækkehus i  gennemsnit erhverves for 13222kr/kvm, og en ejerlejlighed for 14372kr/kvm.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser