Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Ølstykke-Stenløse – fast lav pris

Skødeskrivning i Ølstykke-Stenløse – fast lav pris

skødeskrivning

Skal du bruge skødeskrivning i Ølstykke-Stenløse, kan vi hjælpe dig med sagen til et fast lavt salær.

Vi håndterer hele sagen fra A – Z, indtil skødesagen er helt på plads. Vi udregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med dit pengeinstitut.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er vigtigt, at skødet indeholder en juridisk korrekt formulering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke dækkende kun at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke optimalt sikret rent juridisk.

Via Skøde Centret håndterer vi 800 – 1200 tinglysningssager om året, hvilket vi har gjort siden vores opstart i 2003. Vi har således en stor rutine med skødeskrivning i Ølstykke-Stenløse.

Køberrådgivning i Ølstykke-Stenløse

Står du overfor at købe bolig i Ølstykke-Stenløse, vil vi gerne assistere dig med din sag.

Du kan se mere vores pakke med køberrådgivning her.

Boligadvokat ved boligkøb i Ølstykke-Stenløse

Skøde Centret er et fagligt specialiseret alternativ til en boligadvokat i Ølstykke-Stenløse. Vores priser befinder sig normalt ca. 30-40 % under sædvanlig advokat takster.

Om Ølstykke-Stenløse

Ølstykke-Stenløse er en større by på det nordøstlige Sjælland. Byen har ca. 22.000 indbyggere, og er dermed Danmarks 30. største by. Ølstykke-Stenløse var tidligere 2 separate byer, Ølstykke Stationsby og Stenløse. De to byer voksede sammen, og blev den 1. Januar 2010 samlet til én by.

Ølstykke-Stenløse ligger ca. 25 km nordvest for København, derudover ligger byen også forholdsvis tæt ved Roskilde. Der findes 3 togstationer i Ølstykke-Stenløse, fra disse stationer er det muligt at tage toge mod blandt andet København og Klampenborg.

En stor del af boligerne i Ølstykke-Stenløse er villaer, parcelhuse og rækkehuse, men der findes dog også etagebyggerier med ejerlejligheder i byen. Et parcelhus i Ølstykke-Stenløse fås for omkring 18.000kr/kvm.

En stor del af boligerne har tilhørende have og derudover findes flere grønne områder i byen, hvor det er muligt at slappe af, dyrke sport, gå, cykle, løbe osv.

Der findes flere daginstitutioner og skoler i Ølstykke-Stenløse, derved har familiens yngste mulighed for at gå i skole tæt ved hjemmet, hvilket blandt andet betyder at familiens yngste ikke vil få en lang transporttid. I Ølstykke-Stenløse findes også et gymnasium, Egedal Gymnasium og HF.

Ølstykke-Stenløse er rig på kulturfaciliteter og butikker. I byen finder man både en biograf, et kulturhus og en masse naturskønne områder. Derudover findes Egedalcentret i byen, her finder man op mod 70 butikker.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser