Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Rødovre – høj kvalitet – lav pris

Skødeskrivning i Rødovre – høj kvalitet – lav pris

skødeskrivning

Har du brug for skødeskrivning i Rødovre, kan Skøde Centret håndtere din sag til et fast lavt honorar.

Vi sørger for hele sagen fra start til slut, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi beregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med din bank.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er afgørende, at skødet rummer en juridisk korrekt formulering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke dækkende blot at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Ved kun at få et minimalskøde, er du ikke optimalt sikret rent juridisk.

Via Skøde Centret håndterer vi 800 – 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden opstarten tilbage i 2003. Vi har således en stor rutine med skødeskrivning i Rødovre.

Køberrådgivning ved boligkøb i Rødovre

Er du ved at erhverve ny bolig i Rødovre, vil vi gerne håndtere din sag.

Du kan se mere Skøde Centrets Køberrådgivning.

Boligadvokat ved boligkøb i Rødovre

Skøde Centret i København er et specialiseret alternativ til en normal boligadvokat i Rødovre. Vores priser ligger typisk omkring 30-40 % under almindelig advokat takster.

Rødovre

I Rødovre bor der ca. 38.000 mennesker. Bydelen ligger ca. 10 kilometer fra Rådhuspladsen i København, og er således centralt placeret, uden at være en del af den travle midtby. Rødovre er et oplagt sted at bosætte sig, hvis man ønsker at bo i nærheden af centrum, men samtidig en bolig i et roligt område. I Rødovre er det både muligt at finde villaer og ejerlejligheder, og bydelen henvender sig derfor både til store og små husstande. I Rødovre Kommune ligger gennemsnitsprisen for en ejerlejlighed på 21860kr/kvm, mens prisen på et række- eller parcelhus er på ca. 25570kr/kvm.*

Ønsker man at komme ind til midtbyen kan man tage toget fra Rødovre Station. Togene kører med jævne mellemrum og fragter dig til centrum på knapt 15 min. Den korte afstand fra Rødovre til centrum gør det også muligt at cykle.

I Rødovre ligger en stor sø og et stort grønt område, det er derfor oplagt at gå ture, dyrke sport eller holde sociale arrangementer i naturen. Rødovre er derfor et oplagt område for familier, hundeejere og naturelskere.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser