Sabro – Skødeskrivning og tinglysning til lave priser i Sabro

skødeskrivning

Skal du bruge skødeskrivning i Sabro, kan vi hjælpe dig med sagen til et fast lavt honorar.

Vi håndterer hele sagen fra start til slut, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi beregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med din bank.

Det er væsentligt, at skødet indeholder en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke dækkende kun at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke ordentligt dækket rent juridisk.

Hos Skøde Centret håndterer vi 800 – 1200 tinglysningssager om året, hvilket vi har gjort siden vi blev etableret i 2003. Vi har således en stor rutine med skødeskrivning i Sabro.

Køberrådgivning i Sabro

Skal du erhverve bolig i Sabro, vil vi hos Skøde Centret gerne hjælpe dig med din sag.

Du kan se mere vores pakke med køberrådgivning her.

Sabro – Boligadvokat ved boligkøb i Sabro

Skøde Centret er et specialiseret alternativ til en boligadvokat i Sabro. Vores prisniveau befinder sig typisk ca. 30-40 % under sædvanlig advokat takster.

Om Sabro

Sabro er en by i Østjylland, beliggende ca. 13 kilometer vest for Aarhus. Byen har ca. 2.800 indbyggere.  Fra byen er det nemt at køre til Aarhus, da Viborgvej fører fra Sabro og ind til Aarhus by.

Boligerne i Sabro er hovedsageligt villaer og parcelhuse, der findes dog også en del rækkehuse i den østlige del af byen. En stor del af husene har tilhørende have, eller et grønt fællesområde. Byen og boligerne i den egner sig derfor særdeles godt til familier, og mennesker der ønsker at leve i et mindre bysamfund, uden at være for langt væk fra Aarhus. Gennemsnitligt fås et parcelhus i Sabro til 14.695kr pr. kvm.

I Sabro findes der både daginstitutioner og en skole, således behøver familiens børn ikke at tage ud af byen for at komme til og fra skole eller børnehave, og har derfor ikke en lang transporttid. I byen findes også en del fritidsaktiviteter, eksempelvis findes der tilbud fra både Sabro IF og Sabro Rideklub.