Skejby – Fast lav pris på skødeskrivning i Skejby – bestil online

skødeskrivning

Har du brug for skødeskrivning i Skejby, kan Skøde Centret være behjælpelig med sagen til en fast lav pris.

Vi håndterer hele sagen fra start til slut, indtil skødesagen er helt på plads. Vi beregner den rigtige tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med din bank.

Det er vigtigt, at skødet rummer en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt blot at få lavet et sædvanligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke optimalt sikret rent juridisk.

Hos Skøde Centret håndterer vi 800 – 1200 tinglysningssager om året, hvilket vi har gjort siden vores opstart i 2003. Vi har derfor en betydelig rutine med skødeskrivning i Skejby.

Køberrådgivning i Skejby

Er du ved at investere i fast ejendom i Skejby, vil vi gerne assistere dig med din sag.

Du kan læse mere vores køberrådgivning her.

Boligadvokat Skejby

Skøde Centret er et specialiseret alternativ til en normal boligadvokat i Skejby. Vores priser befinder sig typisk ca. 30-40 pct. under sædvanlig advokat takster.

Om Skejby

Skejby er en bydel i det nordlige Aarhus, beliggende ca. 5 km fra centrum. Skejby hører under Aarhus N også kaldet Aarhus Nord, som er et område der består af de 3 bydele Skejby, Trøjborg og Christiansbjerg. Skejby er blandt mange kendt for Aarhus Universitetshospital, det tidligere Skejby Sygehus. Hospitalet er landets 3. største. Ud over hospitalet finder man også IKEA Aarhus i Skejby.

Skejby grænser op til bydelene Vejlby og Vorrevangen mod øst og et mindre industrikvarter mod vest, hvor mange butikskæder har kontorer.

Boligerne i Skejby er hovedsageligt rækkehuse, der findes dog også villaer og enkelte etagebyggerier i bydelen. En stor del af boligerne i Skejby har tilhørende have, hvilket gør området ideelt for personer der ønsker at bo i fredelige omgivelser, men stadigvæk tæt på Aarhus Centrum.

Fra Skejby er det let og enkelt at cykle eller køre til Aarhus Centrum. Det er også muligt at benytte sig af offentlig transport, som på grund af det store hospital, kører til langt de fleste steder i og omkring Aarhus.