Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Hedehusene – høj kvalitet – lav pris

Skødeskrivning i Hedehusene – høj kvalitet – lav pris

skødeskrivning

Har du brug for skødeskrivning i Hedehusene, kan Skøde Centret være behjælpelig med sagen til en fast lav pris.

Vi håndterer hele sagen fra A – Z, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi beregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med dit pengeinstitut.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er væsentligt, at skødet rummer en juridisk korrekt formulering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke dækkende bare at få lavet et sædvanligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke tilstrækkeligt sikret rent juridisk.

Via Skøde Centret håndterer vi 800 – 1200 tinglysningssager om året, hvilket vi har gjort siden vi blev etableret i 2003. Vi har således en stor rutine med skødeskrivning i Hedehusene.

Køberrådgivning i Hedehusene

Skal du erhverve bolig i Hedehusene, vil vi hos Skøde Centret gerne assistere dig med din sag.

Du kan læse mere vores køberrådgivning her.

Boligadvokat i Hedehusene

Skøde Centret er et specialiseret alternativ til en boligadvokat i Hedehusene. Vores prisniveau ligger typisk ca. 30-40 % under sædvanlig advokat takster.

Om Hedehusene

Hedehusene er en by beliggende mellem Roskilde og København. I byen bor der ca. 12.000 mennesker. Byen fungerer som satellitby til København, hvilket vil sige at byen er knyttet til København, dog ikke fysisk, hvilket gør at det adskiller sig fra en forstad. Satellitbyer har deres eget erhvervsliv, men indgår også under den storby de er tilknyttet.

Boligerne i Hedehusene er fordelt mellem villaer, parcelhuse, rækkehuse og etageejendomme. De forskellige hustyper gør området attraktivt for forskellige husstande. Både større husstande som eksempelvis børnefamilier, og mindre husstande som eksempelvis udeboende studerende har altså mulighed for at finde en bolig af passende størrelse og type i byen. Det gennemsnitlige parcelhus i  Hedehusene handles med en kvadratmeterpris på 16.350kr.*

Hedehusene er både attraktivt for børnefamilier, studerende og ældre. De fredelige omgivelser, der stadig ligger tæt på 2 af Danmarks største byer, gør det attraktivt for familier, der ønsker at deres børn skal vokse op i rolige og trygge omgivelser. Den korte afstand til de to studiebyer København og Roskilde, samt den nemme adgang til disse med offentlig transport, gør byen attraktiv for studerende, der går på eksempelvis RUC, Københavns Universitet eller lignende.

En stor del af togene mellem København og Roskilde kører videre mod Fyn og Jylland, det er derfor ikke kun de sjællandske byer der er enkle at nå med offentlig transport. I bil er det også nemt at komme omkring. Holbækmotorvejen gør det nemt at komme til København, Roskilde og selvfølgelig også Holbæk. En stor del af Københavns forstæder kan nås via Motorring 3 og 4

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser