Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Skovlunde – høj kvalitet – lav pris

Skødeskrivning i Skovlunde – høj kvalitet – lav pris

skødeskrivning

Har du brug for skødeskrivning i Skovlunde, kan vi være behjælpelig med sagen til en fast lav pris.

Vi sørger for hele sagen fra start til slut, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi beregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med din bank.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er afgørende, at skødet indeholder en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt kun at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke optimalt sikret rent juridisk.

Hos Skøde Centret tinglyser vi 800 – 1200 tinglysningssager pr år, hvilket vi har gjort siden vi blev etableret i 2003. Vi har således en stor rutine med skødeskrivning i Skovlunde.

Køberrådgivning i Skovlunde

Skal du investere i ny bolig i Skovlunde, vil vi hos Skøde Centret gerne assistere dig med din sag.

Du få uddybende information om vores køberrådgivning her.

Boligadvokat i Skovlunde

Skøde Centret er et fagligt specialiseret alternativ til en normal boligadvokat i Skovlunde. Vores priser befinder sig normalt omkring 30-40 % under sædvanlig advokat takster.

Om Skovlunde

Skovlunde er en bydel i København, beliggende mellem Ballerup,  Herlev og Ejby, ca. 13 kilometer vest for Indre By.

En stor del af boligerne i Skovlunde er villaer og parcelhuse. En stor del af husene har tilhørende have eller et grønt fællesområde. Gennemsnitligt fås et parcelhus i Skovlunde til 19338kr pr. kvm.*

Skovlunde er et familievenligt område, dette ses blandt andet ved at der findes en Skole centralt placeret i Skovlunde. Derved behøver de børn der bor i og omkring Skovlunde ikke en lang transporttid til og fra skole. I Skovlunde findes der desuden også flere daginstitutioner til de helt små.

Pædagoguddannelsen Storkøbenhavn og Professionshøjskolen Ucc findes i Skovlunde. Derved findes der også en del studerende i byen, en del af dem er bosat i Skovlunde, andre tager hver dag til Skovlunde for at modtage undervisning.

Fra Skovlunde tager det ca. 25 min at køre til København, hvad end man benytter sig af offentlig transport eller bil. Fra Skovlunde Station er det muligt at tage toget til København.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser