Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Sønderborg – høj kvalitet – lav pris

Skødeskrivning i Sønderborg – høj kvalitet – lav pris

skødeskrivning

Er du i færd med at købe ejerbolig i Sønderborg, eller ønsker du at få ændret det eksisterende skøde, for eksempel ved skilsmisse, kan Skøde Centret hjælpe dig i forbindelse med tinglysning, skøde og rådgivning til en fast lav pris.

Vi skriver skødet, og sikrer skødets juridiske indhold. Vi tager vare om de påkrævede ekspeditioner, deriblandt anmeldelse til tinglysning og berigtigelse. Til slut laver vi en refusionsopgørelse. Vi varetager således hele processen fra start til slut.

Skøde Centrets målrettede og erfarne køberrådgivere besidder specialviden indenfor jura, boligkøb og økonomi, og har således et særligt kendskab til de mangeartede juridiske og økonomiske problemstillinger, der kan være sammenhængende med at handle bolig i Sønderborg. Vores juridiske medarbejdere bliver endvidere løbende opdateret omkring ny lovgivning på ejendomsområdet via kurser og efteruddannelse.

Et skøde er et juridisk dokument, der laves for tinglysning af købers ejerskab til det købte hus eller den købte lejlighed.

Hos Skøde Centret tilbyder vi altid faste billige priser, og du har mulighed for at bestille vores skødeprodukter her på hjemmesiden døgnet rundt. Vi beskæftiger os seriøst med at sikre vores klienters behov, og sagsbehandlingen og rådgivningen er således også sikret via ansvarsforsikring gennem Lloyds International, Bruxelles.

Skødeskrivning SønderborgOm Sønderborg

Sønderborg er en større by i Sønderjylland med ca. 27.500 indbyggere. Størstedelen af selve byen ligger på Als. En del af byen der ligger dog på den anden side af Alssund, som er sundet der løber mellem Jylland og Als. Byen er forbundet af to broer der krydser Alssund, nemlig Kong Christian den X’s Bro og Alssundbroen.

Sønderborg ligger ca. 160 km fra Esbjerg.

Boligerne i Sønderborg er fordelt mellem parcelhuse, villaer, rækkehuse og etagebyggerier, og der findes derfor boliger til enhver smag. Boligernes varierende størrelse og type, gør det let for familier at finde et hus der passer til deres behov og ønsker. Kvadratmeterprisen på en ejerlejlighed i Sønderborg Kommune ligger omkring 10452kr. samtidig er kvadratmeterprisen for et parcel- eller rækkehus ca. 7203kr.*

Syddansk Universitet har en afdeling i Sønderborg, der blandt andet tilbyder uddannelser indenfor erhvervsøkonomi, erhvervssprog  og ingeniøruddannelser. Udover Syddansk Universitets afdeling i Sønderborg findes der også Erhvervsakademi Sydvest, Den Sønderjyske Sygeplejeskole, Sønderborg produktionshøjskole, EUC Syd, samt flere gymnasier og lignende.

På trods af Sønderborgs beliggenhed i det sydvestligste Jylland, er det ikke ensbetydende med at det er svært at komme frem og tilbage til de større danske byer. Det er eksempelvis muligt at flyve til og fra København fra Sønderborg lufthavn. Det er også muligt at tage toget til Kolding, København og mange andre danske byer. Det er også muligt at sejle til Fyn.

I og omkring Sønderborg findes der flere produktionsvirksomheder, der laver varer indenfor de fleste kategorier. Virksomhederne i Sønderborg har, på grund af Sønderborgs placering, let ved at fragte deres varer ud til store dele af Europa.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser