Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Taastrup – høj kvalitet – lav pris

Skødeskrivning i Taastrup – høj kvalitet – lav pris

skødeskrivning

Har du brug for skødeskrivning i Taastrup, kan vi være behjælpelig med sagen til et fast lavt salær.

Vi håndterer hele sagen fra A – Z, indtil skødesagen er helt på plads. Vi udregner den rigtige tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med dit pengeinstitut.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er afgørende, at skødet indeholder en juridisk korrekt formulering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt bare at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke tilstrækkeligt sikret rent juridisk.

Via Skøde Centret håndterer vi 800 – 1200 tinglysningssager om året, hvilket vi har gjort siden vi blev etableret i 2003. Vi har derfor en omfattende rutine med skødeskrivning i Taastrup.

Køberrådgivning i Taastrup

Skal du investere i bolig i Taastrup, vil vi hos Skøde Centret i København gerne håndtere din sag.

Du få uddybende information om Skøde Centrets Køberrådgivning.

Boligadvokat ved boligkøb i Taastrup

Skøde Centret er et fagligt specialiseret alternativ til en boligadvokat i Taastrup. Vores priser befinder sig typisk omkring 30-40 % under almindelig advokat takster.

Om Taastrup

Området Taastrup består af den ældre by Høje Taastrup og den nyere stationsby Taastrup, der nu er vokset sammen. Området fungerer som satellitby til København. En satellitby er en by der er knyttet til en større by, men ikke hænger fysisk sammen med byen, derved adskiller satellitbyer sig fra forstæder. Der bor ca. 33.500 mennesker i Taastrup.

Boligerne i Taastrup er hovedsageligt rækkehuse, parcelhuse og villaer, der findes dog også etagebyggerier i området. En stor del af boligerne i Taastrup har tilhørende have eller et fællesareal der må benyttes af beboere. Et parcelhus i Taastrup handles med en kvadratmeterpris på 17419kr, hvorimod en ejerlejlighed fås til 17129kr pr. kvm.*

Taastrup er et særdeles familievenligt område. I Taastrup findes der både daginstitutioner og skoler, således at familiens yngste ikke behøver at have en lang transporttid. Der er samtidig et stort udbud af fritidsaktiviteter for både børn og voksne. Disse kan eksempelvis forgå i Taastrup Svømmehal, Taastrup Idrætscenter eller Mølleparken Discgolf Klub.

Det populære shoppingcenter City 2 ligger i Taastrup. Det store udvalg af butikker, cafeer, supermarkeder og en biograf gør det muligt at spendere en masse tid på storbylignende aktiviteter, uden det bliver nødvendigt at tage ind til selv storbyen.

Fra Taastrup er det muligt at tage toget til København, hvilket tager ca. 15 min. Det er også muligt at benytte sig af bilen. Her gør Roskildevej, Holbækmotorvejen og de andre omkringliggende veje det hurtigt og nemt at nå en stor del af København og de omkringliggende byer.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser