Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning i Vallensbæk – alt-i-en skødepakke

Skødeskrivning i Vallensbæk – alt-i-en skødepakke

skødeskrivning

Skal du bruge skødeskrivning i Vallensbæk, kan Skøde Centret håndtere din sag til et fast lavt honorar.

Vi håndterer hele sagen fra A – Z, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi udregner den rigtige tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med banken.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er afgørende, at skødet indeholder en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke tilstrækkeligt bare at få lavet et sædvanligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke optimalt sikret rent juridisk.

Hos Skøde Centret håndterer vi 800 – 1200 tinglysningssager om året, hvilket vi har gjort siden opstarten tilbage i 2003. Vi har således en omfattende rutine med skødeskrivning i Vallensbæk.

Køberrådgivning i Vallensbæk

Står du overfor at investere i bolig i Vallensbæk, vil vi gerne assistere dig med din sag.

Du kan læse mere vores pakke med køberrådgivning her.

Boligadvokat Vallensbæk

Skøde Centret er et specialiseret alternativ til en boligadvokat i Vallensbæk. Vores prisniveau ligger typisk ca. 30-40 pct. under almindelig advokat takster.

Om Vallensbæk

Vallensbæk er en bydel i Storkøbenhavn der har ca. 14.500 indbyggere. Vallensbæk ligger ca. 15 km sydvest for centrum. I samme område finder man også bydelene Ishøj, Taastrup, Albertslund og Brøndby.

Vallensbæk er opdelt i 3 dele, med Holbækmotorvejen og Køge Bugt Motorvejen som skillelinjer. Mod nord finder man Vallensbæk Nordmark, i midten finder man Vallensbæk Landsby og mod syd finder man Vallensbæk Strand. I Vallensbæk er der 3 skoler og 8 daginstitutioner, der er placeret således at forældre og børn ikke behøver en lang transporttid. De 3 skoler er placeret i hver af de 3 områder og daginstitutionerne er ligeledes fordelt mellem områderne. Vallensbæk er et særdeles familievenligt område idet der findes skoler og daginstitutioner indenfor rækkevidde.

Størstedelen af boligerne i Vallensbæk er villaer og parcelhuse, dog findes der også etagebyggerier i bydelen. Størstedelen af boligerne har tilhørende have. Gennemsnitsprisen for et parcelhus i Vallensbæk ligger på 22547kr/kvm.*

Motorring 3, samt de 2 motorveje Holbækmotorvejen og Køge Bugt Motorvejen gør det let at komme til og fra store dele af Storkøbenhavn i bil. Det er også muligt at tage s-tog fra Vallensbæk station, her kører togende mod Hundige/Solrød Strand og mod Hillerød.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser

Vi er specialiserede i følgende typer af sager: