Forside » Skødeskrivning » Skødeskrivning på Vesterbro – høj kvalitet – lav pris

Skødeskrivning på Vesterbro – høj kvalitet – lav pris

skøde uden købsaftale

Har du brug for skødeskrivning på Vesterbro, kan Skøde Centret håndtere din sag til en fast lav pris.

Vi sørger for hele sagen fra A – Z, indtil skødet er færdigtinglyst og på plads. Vi beregner korrekt tinglysningsafgift, og koordinerer sagen med dit pengeinstitut.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det er afgørende, at skødet rummer en formalisering af vilkårene for jeres aftale. Det er derfor normalt ikke dækkende bare at få lavet et almindeligt standard minimalskøde. Med et minimalskøde, er du ikke ordentligt dækket rent juridisk.

Via Skøde Centret tinglyser vi mellem 800 og 1200 tinglysningssager om året, hvilket vi har gjort siden vi blev etableret i 2003. Vi har derfor en omfattende rutine med skødeskrivning på Vesterbro.

Køberrådgivning Vesterbro

Er du ved at erhverve fast ejendom i Vesterbro, vil vi hos Skøde Centret gerne håndtere din sag.

Du kan læse mere Skøde Centrets Køberrådgivning.

Boligadvokat ved boligkøb i Vesterbro

Skøde Centret er et specialiseret alternativ til en normal boligadvokat i Vesterbro. Vores prisniveau befinder sig typisk omkring 30-40 pct. under sædvanlig advokat takster.

Om Vesterbro

Vesterbro er en del af København. På Vesterbro bor der ca. 35.000 mennesker. Indbyggerne på Vesterbro var tidligere lavtlønnede, og området har haft ry for at være fyldt med narkomaner og prostituerede. Bydelen har dog udviklet sig med tiden, og er nu blevet til et mere attraktivt kvarter. På Vesterbro finder man utallige caféer og kaffebarer, som alle bidrager til det specielle miljø der kendetegner Vesterbro. Vesterbro er ikke længere kun Københavns “Red light district”, men nu også et af Københavns mest trendy områder.

Vesterbro Ligger i gåafstand fra centrum. På Vesterbro er der rig mulighed for nemt at benytte sig af offentlig transport. Vesterbro ligger lige op til Københavns Hovedbanegård, og man har således mulighed for at tage bus eller tog til næsten alle hjørner af København og det øvrige Danmark. Ligesom i resten af København er cyklen et populært transportmiddel, da der på Vesterbro findes der gode cykelstier, der gør det nemt og sikkert at færdes i trafikken.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser