opret-fremtidsfuldmagt

Få oprettet et skræddersyet testamente

Med et testamente får du kontrol over hvem der skal arve og hvordan din arv skal fordeles.

Bestil testamente

Et testamente er en god måde at sikre, at dine ønsker omkring dine ejendele vil blive respekteret efter din død. Det giver dig også mulighed for at vælge, hvem der skal arve dine ejendele, så du kan sikre, at de forbliver i de rigtige hænder.

Når du vælger at få lavet et skræddersyet testamente hos os, tilbyder vi en helhedsløsning, der er helt tilpasset netop dine ønsker og behov. Vi guider dig igennem hele processen og sikrer at alt sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Vi behandler sagen manuelt, og vores juridiske rådgivere vurderer nøje hvilken type testamente der er behov for i netop din situation. Vi laver således ikke blot et standard computergenereret testamente, men vurderer dine specifikke behov inden vi går i gang med sagen.

Prisen for det skræddersyede testamente er kr. 3.750 inkl. moms.

Kontakt os: 70 20 21 29

Sådan foregår sagen

  1. Du benytter vores online formular til at bestille oprettelsen af testamentet. Formularen rummer en række spørgsmål til brug for sagen. Det tager ca. 10 min at udfylde formularen, og den giver os alle de informationer vi har brug for til sagen.
  2. Så snart vi har modtaget din bestilling, går vi i gang med at behandle sagen. Vi klargør testamentet til dig og fremsender pr mail.
  3. Har du rettelser til testamentet, kan du blot sende en mail eller ringe til os på tlf. 70 20 21 29. Så sørger vi for at testamentet rettes til.
  4. Når du kan godkende testamentet, betaler du på dette tidspunkt honoraret til os for sagen.
  5. Du kontakter en notar hos den lokale byret. Hos notaren bliver testamentet herefter vedkendt og gjort gyldig. Det koster kr. 300 i gebyr som opkræves hos notaren ved byretten.
kontrakt

Svar på ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt leverer I testamentet?
Vi leverer testamentet fra dag til dag, medmindre der opstår nogle komplikationer som forsinker sagen. Det kan fx være tekniske problemer med tinglysningssystemet hos Tinglysningsretten, eller supplerende oplysninger som fortsat skal fremskaffes.

Hvordan foregår kommunikationen med jer undervejs i sagen?
Vi kommunikerer typisk via telefon og mail.

Er priserne på jeres ydelser faste, eller kommer der andre udgifter oveni?
Vores priser er faste, så du på den måde har overblik over hvor meget det kommer til at koste fra starten af. Vi arbejder ikke med timepriser og ekstratillæg. Du kan dermed regne med, at prisen på testamentet også er det du ender med at betale i sidste ende. Udover vores honorar kommer der udgifter til en notar hos byretten på kr. 300.

Hvornår betaler jeg?
Du betaler først honorar til os, når testamentet er klargjort til din underskrift og når du har godkendt den.

Hvordan betaler jeg?
Vi fremsender et konto nummer du kan benytte, når betaling skal finde sted.

Er I ansvarsforsikret?
Ja! Skøde Centrets rådgivning og sagsbehandling er ansvarsforsikret via Lloyds Bruxelles. Det betyder, at du som kunde er sikret, hvis Skøde Centret skulle begå fejl i behandlingen af din sag.

Kan I også oprette en ægtepagt?
Ja, vi kan også hjælpe med at oprette en ægtepagt. Se mere om vores ægtepagter her.

Typer af testamenter

Notartestamente
Et notartestamente er et testamente, der formelt er underskrevet og bekræftet af en notar. Notaren vil undersøge dokumentet nøje og sikre, at det opfylder alle gældende lovkrav. Et notartestamente tilbyder flere fordele end et almindeligt testamente, og er den type testamente vi anbefaler du benytter.

Vidnetestamente
Med et vidnetestamente kan man i stedet for at gå til en notar underskrive testamentet med to uvildige vidner der samtidig underskriver testamentet. Disse vidner har derved samme funktion som en notar. Denne metode anvendes oftest hvis der er tale om svær sygdom, hvor det ikke er muligt at besøge en notar.

Læs mere om testamenter.

Hvad koster det at oprette et testamente?

Vi har en fast pris på vores skræddersyede testamente på kr. 3.750 inkl. moms. Hertil kommer udgift på kr. 300 for at få fuldmagten behandlet hos notar.

Bestil testamente

Kontakt os: 70 20 21 29