opret-fremtidsfuldmagt

Få oprettet en samejekontrakt vedr. fast ejendom

Hvis I er ved at købe fast ejendom sammen som ugifte samlevende, kan det være en god ide at oprette en samejeoverenskomst.
Få udarbejdet juridisk korrekt samejekontrakt hurtigt, nemt og sikkert.

Bestil samejeoverenskomst

Hvis I ejer fast ejendom sammen som ugifte samlevende, kan I kun råde over jeres egen andel af ejendommen, men kan ikke råde over den andens halvdel. Det betyder i praksis, at I skal være enige om fx at sælge ejendommen, hvis I går fra hinanden. Det betyder dermed også, at I risikerer at blive låst fast, hvis I ikke kan blive enige om at overdrage eller sælge ejendommen i tilfælde af at samlivet ophæves.

Endvidere kan der være en problematik med at den ene af jer indskyder et større beløb i ejendommen end den anden.

En samejeoverenskomst tager hånd om ovennævnte problemer, så I på forhånd har en aftale omkring ejendommen. Det kan være med til at skabe tryghed.

Når du vælger at få lavet en skræddersyet samejeoverenskomst hos os, tilbyder vi en helhedsløsning, der er helt tilpasset netop dine ønsker og behov. Vi guider dig igennem hele processen og sikrer, at alt er i overensstemmelse med lovgivningen.

Prisen for den skræddersyede samejeoverenskomst er kr. 1.950 inkl. moms.

Kontakt os: 70 20 21 29

Sådan foregår sagen

  1. Du benytter vores online formular til at bestille oprettelsen af samejeoverenskomsten. Formularen rummer nogle spørgsmål vi skal til bruge til sagen.
  2. Så snart vi har modtaget din bestilling, går vi i gang med at behandle sagen. Vi klargør samejeoverenskomsten til dig og fremsender pr mail.
  3. Har du rettelser til samejeoverenskomsten, kan du blot sende en mail eller ringe til os på tlf. 70 20 21 29. Så sørger vi for at samejeoverenskomsten rettes til.
  4. Når du kan godkende samejeoverenskomsten, betaler du på dette tidspunkt honoraret til os for sagen.
  5. I underskriver herefter begge samejeoverenskomsten.
kontrakt

Svar på ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt leverer I samejeoverenskomsten?
Vi leverer samejeoverenskomsten fra dag til dag, medmindre der opstår nogle komplikationer som forsinker sagen. Det kan fx være tekniske problemer med tinglysningssystemet hos Tinglysningsretten, eller supplerende oplysninger som fortsat skal fremskaffes.

Hvordan foregår kommunikationen med jer undervejs i sagen?
Vi kommunikerer typisk via telefon og mail.

Er priserne på jeres ydelser faste, eller kommer der andre udgifter oveni?
Vores priser er faste, så du på den måde har overblik over hvor meget det kommer til at koste fra starten af. Vi arbejder ikke med timepriser og ekstratillæg. Du kan dermed regne med, at prisen på samejeoverenskomsten også er det du ender med at betale i sidste ende.

Hvornår betaler jeg?
Du betaler først honorar til os, når samejeoverenskomsten er klargjort til din underskrift og når du har godkendt den.

Hvordan betaler jeg?
Vi fremsender et konto nummer du kan benytte, når betaling skal finde sted.

Er I ansvarsforsikret?
Ja! Skøde Centrets rådgivning og sagsbehandling er ansvarsforsikret via Lloyds Bruxelles. Det betyder, at du som kunde er sikret, hvis Skøde Centret skulle begå fejl i behandlingen af din sag.

Kan I også oprette et testamente?
Ja, vi kan også hjælpe med at oprette et testamente. Se mere om vores testamenter her.

Scroll to Top