Om Skøde Centret

om Skøde Centret

Skøde Centret blev grundlagt i 2003 med det ene formål, at bruge vores ekspertise til at hjælpe boligkøbere med at undgå at købe “katten i sækken”.

Vi har afdelinger i København, Aarhus og på Bornholm, og vi arbejder med ejendomme overalt i Danmark.

Siden opstarten, har vi hjulpet mere end 17.000 boligkøbere gennem deres boligkøb i alle egne af landet. Vi gennemfører årligt 800 – 1200 digitale tinglysninger ved tinglysningsretten, og er specialiseret i at tinglyse skøder korrekt.

Specialiserede køberrådgivere

Vores køberrådgivere har uddannelsesmæssige baggrunde indenfor ejendomsjura, økonomi og offentlig ret. Via løbende juridisk efteruddannelse indenfor boligkøb og digital tinglysning mm., har vores rådgivere opbygget en stor ekspertise i køb af fast ejendom.

Vi er specialister i køberrådgivning og tinglysning af skøder. Vi har valgt udelukkende at rådgive boligkøbere, og ikke boligsælgere, hvilket er din garanti for en uafhængig rådgivning.

For at sikre vores kunder en effektiv sagsbehandling af høj kvalitet, til en fast lav pris, optimerer vi løbende vores arbejdsprocedurer og udnytter informationsteknologiens muligheder for avanceret sagsstyring og billig landsdækkende kommunikation.

Ansvarsforsikring

Vi arbejder seriøst med at varetage vores kunders behov, og vores rådgivning og sagsbehandling er derfor også fuldt ansvarsforsikret hos Lloyds International.

En bæredygtig virksomhed

Skøde Centrets sagsbehandling foregår 100 % elektronisk via de digitale medier, uden brug af papirprint. Vores kommunikation foregår således via telefon og mail i stedet for brevforsendelser. Derved skåner vi miljøet og holder omkostningerne nede.

Skøde Centret neutraliserer endvidere CO2- udledningen fra brugen af vores hjemmeside via ordningen for CO2-neutrale hjemmesider. Når du benytter Skøde Centrets hjemmeside, er du således med til at sikre FN-akkrediterede investeringer i nye bæredygtige klimaprojekter.

Vores afdeling på Bornholm støtter også den bornholmske ”Bright Green Island”- vision om at blive en CO2- neutral ø, der er 100% selvforsynende med vedvarende energi. I forlængelse heraf blev alle elektriske lyskilder i Skøde Centrets kontorlokaler allerede i 2007 omlagt til lavenergi-belysning.

Scroll to Top