Om Skøde Centret

Skøde Centret blev grundlagt i 2003 med det ene formål at lave skøder og rådgivning for boligkøbere. Vi oplevede, at der allerede dengang var en stor efterspørgsel efter uafhængig køberrådgivning via internettet.

I kraft af vores løbende vækst blev virksomheden i 2011 omdannet til en partnerskabsvirksomhed: Skøde Centret I/S. CVR 33230605.

Vi har afdelinger i København, Aarhus og på Bornholm.

Vi er specialister

Siden vores opstart i 2003 har vi hjulpet mere end 10.000 boligkøbere gennem deres boligkøb i stort set alle egne af Danmark.

Vi udfører 800 – 1200 tinglysninger om året, primært vedrørende skøder.

Hos Skøde Centret har vi en solid erfaring med køb og salg af fast ejendom, og vi er specialister i den del, der vedrører skøder og køberrådgivning.

Vores køberrådgivere har mange års erfaring med berigtigelse af ejendomshandler, og uddannelsesmæssige baggrunde indenfor rådgivning, skødeudarbejdelse, ejendomskøb- og salg, ejendomsjura, økonomi og offentlig ret.

For at sikre vores kunder en effektiv sagsbehandling af høj kvalitet, til en fast lav pris, optimerer vi løbende vores arbejdsprocedurer og udnytter informationsteknologiens muligheder for avanceret sagsstyring og billig landsdækkende kommunikation.

Fokuseret arbejdsområde

Hos Skøde Centret arbejder vi udelukkende med boligkøb.

Vores køberrådgivere specialiseres løbende indenfor ny lovgivning på boligområdet gennem efteruddannelse og kurser.

Vi arbejder seriøst med at varetage vores kunders behov, og vores rådgivning og sagsbehandling er derfor også fuldt ansvarsforsikret hos Lloyds International.

Vi værner også om miljøet

Skøde Centrets sagsbehandling foregår næsten 100 % elektronisk via de digitale medier, uden brug af papirprint. Vores korrespondance foregår således via mail i stedet for brevforsendelser.

Derved skåner vi miljøet og holder omkostningerne nede.

Vores afdeling på Bornholm støtter endvidere den bornholmske ”Bright Green Island”- vision om at blive en CO2- neutral ø, der er 100% selvforsynende med vedvarende energi. I forlængelse heraf er alle elektriske lyskilder i Skøde Centrets kontorlokaler omlagt til lavenergi-belysning.

Skøde Centret har endvidere neutraliseret CO2- udledningen fra brugen af vores hjemmeside ved deltagelse i ordningen for CO2-neutrale hjemmesider.