Skøde mellem ugifte samlevende

Hvis du og din samlever (ugifte) er ved at flytte fra hinanden, og den ene af jer skal overtage boligen, skal der laves et nyt skøde.

Du får en komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få skødet ejendommen over til den af jer som skal overtage.

Du får skødepakken til en fast lav pris som du kender fra starten af.

ugifte-samlevende

Vi kan håndtere din sag uanset hvor i landet ejendommen er beliggende.

Du skal ikke vente længe, da vi udarbejder skødet fra dag til dag.

Du betaler kun noget til os, hvis sagen kan gennemføres, ellers ikke.

Din sag håndteres fra start til slut af specialiseret juridisk rådgiver med mange års erfaring (siden 2003), som håndterer mellem 800-1200 tinglysninger årligt.

Skødepakken indeholder alt det nødvendige

Vi udarbejder nyt skøde via den digitale tinglysning hos Tinglysningsretten.

Vi indhenter jeres digitale underskrifter på skødet.

Vi sørger for at skødet tinglyses korrekt i tingbogen.

Vi beregner korrekt tinglysningsafgiften, så du ikke betaler mere i afgift end du skal.

Om nødvendig, koordinerer vi sagen med din bank, så banken kan få færdiggjort lånesagen.

FremragendeTrustpilot

Et standardskøde er ikke nok

Skødet skal både fungere som skøde i traditionel forstand, men skal samtidig også fungere som jeres kontrakt. Derfor vil det normalt ikke være tilstrækkeligt kun at få udarbejdet et typisk standard minimalskøde. Da skødet også skal fungere som formel kontrakt, er det vigtigt at skødet suppleres med alle vilkårene for jeres aftale, formuleret i juridisk holdbart sprog.

Med Skøde Centrets skødepakke mellem ugifte samlevende får du ikke kun et standard minimalskøde. Du får også en juridisk korrekt formulering og formalisering af vilkårene for jeres overdragelse.

Skulle der vise sig at være tekniske eller juridiske komplikationer i forhold til at få tinglyst skødet hos tinglysningsretten, håndterer vi også disse udfordringer som en del af sagen, uden ekstra omkostninger for dig.

Svar på ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt leverer I skødet?
Vi leverer skødet fra dag til dag, medmindre der opstår nogle komplikationer som forsinker sagen. Det kan fx være tekniske problemer med tinglysningssystemet hos Tinglysningsretten.

Hvordan foregår kommunikationen med jer undervejs i sagen?
Vi kommunikerer typisk via telefon og mail.

Er priserne på jeres ydelser faste, eller kommer der andre udgifter oveni?
Vores priser er faste, så du på den måde har overblik over hvor meget det kommer til at koste fra starten af. Vi arbejder ikke med timepriser og ekstratillæg. Du kan dermed regne med, at prisen på vores skødeservice også er det du ender med at betale i sidste ende. Udover vores honorar kommer der udgifter til selve tinglysningsafgiften til staten.

Hvor meget udgør tinglysningsafgiften til skødet?
Tinglysningsafgiften på et skøde mellem ugifte samlevende udgør kr. 1.750 + 0,6% af “købesummen”. Købesummen er typisk halvdelen af ejendommens lån, tillagt den eventuelle kontante betaling der måtte være mellem jer.

Hvornår betaler jeg?
Du betaler først honorar til os, når skødet er klargjort til din underskrift og når du har godkendt det.

Betaler jeg noget til jer hvis sagen ikke gennemføres?
Nej! Du betaler kun noget til os, hvis skødesagen gennemføres. Hvis det, uanset årsag, ikke kan lade sig gøre at gennemføre sagen, betaler du ikke noget til os.

Hvordan betaler jeg?
Vi fremsender et konto nummer du kan benytte, når betaling skal finde sted.

Er I ansvarsforsikret?
Ja! Skøde Centrets rådgivning og sagsbehandling er ansvarsforsikret via Lloyds. Det betyder, at du som kunde er sikret, hvis Skøde Centret skulle begå fejl i behandlingen af din sag.

Bestil skøde


Jeg har overført Jeres honorar dags dato. Et honorar jeg betaler med glæde, da Jeres service har været helt i top! Jeg skal huske at anbefale Jer til venner og bekendte.
– Boligkøber fra København
Jeg er ualmindeligt godt tilfreds med forløbet. Jeg fik hurtigt svar tilbage, uanset om det var ved telefonisk henvendelse eller via e-mail. Tak for samarbejdet.
– Boligkøber fra København
Jeg vil lige nævne at jeg er super tillfreds med jeres måde at håndtere dette på. I har været super hurtige til at svare tilbage og hjælpe med spørgsmål osv så tusind tak for jeres professionelle hjælp. Jeg vil til hver en tid give jer mine bedste anbefalinger.
– Boligkøber fra Skovlunde