Skødepakke mellem forældre og barn

skøde forældre barnForældre som har købt en ejerlejlighed til anvendelse som bolig for deres barn overdrager ofte ejerskabet til barnet senere hen.

Sagen håndteres ved at der laves et nyt skøde mellem jer som forældre og jeres barn. Dette skøde tinglyses i tingbogen. Så snart skødet er tinglyst, kan bank/kreditforening få lånesagen på plads, hvis der er lån der skal overtages eller et nyt der skal hjemtages.

Skøde Centret er specialiseret i at behandle sager hvor forældre overdrager en ejerlejlighed til barn.

Vi udarbejder det nye skøde, og sørger for det bliver tinglyst i tingbogen til kr. 3.950,00 inkl. moms.

Se anmeldelser på Trustpilot

70 20 21 29 Bestil online

Med Skøde Centrets skødepakke mellem forældre og barn, får I en komplet og ansvarsforsikret skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få skødet ejendommen over til jeres barn. Vi kan håndtere jeres sag uanset hvor i landet ejendommen er beliggende.

I skal ikke vente længe, da vi udarbejder skødet fra dag til dag.
I betaler kun noget til os, hvis sagen kan gennemføres og hvis I kan godkende skødet.
Jeres sag håndteres af juridisk rådgiver med erfaring fra mere end 10.000 bolighandler.

Et standardskøde er ikke nok

Skødet skal både fungere som skøde i traditionel forstand, men skal samtidig også fungere som jeres kontrakt. Derfor vil det normalt ikke være tilstrækkeligt kun at få udarbejdet et typisk standard minimalskøde. Da skødet også skal fungere som formel kontrakt, er det vigtigt at skødet suppleres med alle vilkårene for jeres aftale, formuleret i juridisk holdbart sprog.

Med Skøde Centrets skødepakke mellem forældre og barn får I ikke kun et standard minimalskøde. I får også en juridisk korrekt formulering og formalisering af vilkårene for jeres overdragelse.

Skulle der vise sig at være tekniske eller juridiske komplikationer i forhold til at få tinglyst skødet hos tinglysningsretten, håndterer vi også disse udfordringer som en del af sagen, uden ekstra omkostninger for Jer.

Da vi gennemfører mellem 800 – 1200 digitale tinglysninger ved tinglysningsretten årligt, har vi stor rutine i forhold til tinglysning af skøde mellem forældre og barn.

Vores skødepakke indeholder alt det nødvendige

Vi udarbejder nyt skøde via den digitale tinglysning hos Tinglysningsretten.
Vi indhenter jeres digitale underskrifter på skødet.
Vi sørger for at skødet tinglyses korrekt i tingbogen.
Vi beregner korrekt tinglysningsafgiften, så I ikke betaler mere i afgift end I skal.
Om nødvendig, koordinerer vi sagen med bank, så banken kan få færdiggjort lånesagen.

Se anmeldelser på Trustpilot

70 20 21 29 Bestil online

Svar på ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt leverer I skødet?
Vi leverer skødet fra dag til dag, medmindre der opstår nogle komplikationer som forsinker sagen. Det kan fx være tekniske problemer med tinglysningssystemet hos Tinglysningsretten.

Hvordan foregår kommunikationen med jer undervejs i sagen?
Vi kommunikerer typisk via telefon og mail.

Er priserne på jeres ydelser faste, eller kommer der andre udgifter oveni?
Vores priser er faste, så I på den måde har overblik over hvor meget det kommer til at koste fra starten af. Vi arbejder ikke med timepriser og ekstratillæg. I kan dermed regne med, at prisen på vores skødeservice også er det I ender med at betale i sidste ende. Udover vores honorar kommer der udgifter til selve tinglysningsafgiften til staten.

Hvor meget udgør tinglysningsafgiften til skødet?
Tinglysningsafgiften på et skøde mellem forældre og barn udgør kr. 1.660 + 0,6% af den offentlige vurdering minus 15 %, hvis købesummen er mindre end dette beløb – ellers af købesummen.

Er I dyrere end andre skødeskrivere?
Nej, ikke samlet set, og i forhold til hvad I får med i prisen. I kan dog finde skødeskrivere som umiddelbart virker billigere, men ofte kommer der ekstra udgifter oveni inden sagen er færdig, eller også er skødet måske ikke tilstrækkeligt fyldestgørende.

Hvornår betaler vi?
I betaler først honorar til os, når skødet er klargjort til jeres underskrift og når I har godkendt det.

Betaler vi noget til jer hvis sagen ikke gennemføres?
Nej! I betaler kun noget til os, hvis skødesagen gennemføres. Hvis det, uanset årsag, ikke kan lade sig gøre at gennemføre sagen, betaler I ikke noget til os.

Hvordan betaler vi?
Vi fremsender et konto nummer I kan benytte, når betaling skal finde sted.

Er I ansvarsforsikret?
Ja! Skøde Centrets rådgivning og sagsbehandling er ansvarsforsikret via Lloyds. Det betyder, at I er forsikret som kunde, hvis Skøde Centret skulle begå fejl i behandlingen af jeres sag.

Se anmeldelser på Trustpilot

70 20 21 29 Bestil online


Jeg brugte jeres ekspertise i forbindelse med overdragelse af et skøde, og må sig jeg er yderst tilfreds, og synes I gør et fantastisk stykke arbejde.
– Boligkøber fra Horsens
Tak for god behandling, effektivt samarbejde og jeg vil i fremtiden varmt anbefale Jer.
– Boligkøber fra Roskilde
Rigtig god service. Det gik glidende hele vejen.
– Boligkøber fra Glostrup