Skøde forældre → barn

Forældre som har købt en ejerlejlighed til anvendelse som bolig for deres barn overdrager ofte ejerskabet til barnet senere hen.

I får en komplet og ansvarsforsikret skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få skødet ejendommen over til jeres barn.

I får skødepakken til en fast lav pris som I kender fra starten af, og vi kan hjælpe med sagen, uanset hvor i landet ejendommen er beliggende.

skøde forældre barn

I skal ikke vente længe, da vi udarbejder skødet fra dag til dag.

I betaler kun noget til os, hvis sagen kan gennemføres, ellers ikke.

Jeres sag håndteres fra start til slut af specialiseret juridisk rådgiver med mange års erfaring (siden 2003), som håndterer mellem 800-1200 tinglysninger årligt.

Skødepakken indeholder alt det nødvendige

Vi udarbejder nyt skøde via den digitale tinglysning hos Tinglysningsretten.

Vi indhenter jeres digitale underskrifter på skødet.

Vi sørger for at skødet tinglyses korrekt i tingbogen.

Vi beregner korrekt tinglysningsafgiften, så I ikke betaler mere i afgift end I skal.

Om nødvendig, koordinerer vi sagen med bank, så banken kan få færdiggjort lånesagen.

Et standardskøde er ikke nok

Skødet skal både fungere som skøde i traditionel forstand, men skal samtidig også fungere som jeres kontrakt. Derfor vil det normalt ikke være tilstrækkeligt kun at få udarbejdet et typisk standard minimalskøde.

Da skødet også skal fungere som formel kontrakt, er det vigtigt at skødet suppleres med alle vilkårene for jeres aftale, formuleret i juridisk holdbart sprog.

Med Skøde Centrets skødepakke mellem forældre og barn får I ikke kun et standard minimalskøde. I får også en juridisk korrekt formulering og formalisering af vilkårene for jeres overdragelse.

Skulle der vise sig at være tekniske eller juridiske komplikationer i forhold til at få tinglyst skødet hos tinglysningsretten, håndterer vi også disse udfordringer som en del af sagen, uden ekstra omkostninger for Jer.

FremragendeTrustpilot

Svar på ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt leverer I skødet?
Vi leverer skødet fra dag til dag, medmindre der opstår nogle komplikationer som forsinker sagen. Det kan fx være tekniske problemer med tinglysningssystemet hos Tinglysningsretten.

Hvordan foregår kommunikationen med jer undervejs i sagen?
Vi kommunikerer typisk via telefon og mail.

Er priserne på jeres ydelser faste, eller kommer der andre udgifter oveni?
Vores priser er faste, så I på den måde har overblik over hvor meget det kommer til at koste fra starten af. Vi arbejder ikke med timepriser og ekstratillæg. I kan dermed regne med, at prisen på vores skødeservice også er det I ender med at betale i sidste ende. Udover vores honorar kommer der udgifter til selve tinglysningsafgiften til staten.

Hvor meget udgør tinglysningsafgiften til skødet?
Tinglysningsafgiften på et skøde mellem forældre og barn udgør kr. 1.750 + 0,6% af den offentlige vurdering minus 15 %, hvis købesummen er mindre end dette beløb – ellers af købesummen.

Hvornår betaler vi?
I betaler først honorar til os, når skødet er klargjort til jeres underskrift og når I har godkendt det.

Betaler vi noget til jer hvis sagen ikke gennemføres?
Nej! I betaler kun noget til os, hvis skødesagen gennemføres. Hvis det, uanset årsag, ikke kan lade sig gøre at gennemføre sagen, betaler I ikke noget til os.

Hvordan betaler vi?
Vi fremsender et konto nummer I kan benytte, når betaling skal finde sted.

Er I ansvarsforsikret?
Ja! Skøde Centrets rådgivning og sagsbehandling er ansvarsforsikret via Lloyds. Det betyder, at I som kunde er sikret, hvis Skøde Centret skulle begå fejl i behandlingen af jeres sag.

Bestil skøde


Jeg brugte jeres ekspertise i forbindelse med overdragelse af et skøde, og må sig jeg er yderst tilfreds, og synes I gør et fantastisk stykke arbejde.
– Boligkøber fra Horsens
Tak for god behandling, effektivt samarbejde og jeg vil i fremtiden varmt anbefale Jer.
– Boligkøber fra Roskilde
Rigtig god service. Det gik glidende hele vejen.
– Boligkøber fra Glostrup