Samlever med på skødet

Når en samlever skal være medejer af ejendommen, er der typisk to scenarier:

1. Du ejer idag hele ejendommen alene, og din kæreste køber sig ind og bliver medejer

2. Du ejer idag ejendommen sammen med tidligere samlever eller ægtefælle, og din nye samlever skal overtage din tidligere samlever/ægtefælles andel af ejendommen.

Du får en komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få din samlever med på skødet.

samlever med på skødet

Du får skødet til en fast lav pris, som du kender fra starten af.

Når dette skøde til samlever er tinglyst, vil I formelt stå som ejere begge to. Herefter kan banken få lånesagen på plads.

Du skal ikke vente længe, da vi udarbejder skødet fra dag til dag.

Du betaler kun noget til os, hvis sagen kan gennemføres, ellers ikke.

Din sag håndteres fra start til slut af specialiseret juridisk rådgiver med mange års erfaring (siden 2003), som håndterer mellem 800-1200 tinglysninger årligt.

Skødepakken indeholder alt det nødvendige

Vi udarbejder nyt skøde til samlever via den digitale tinglysning hos Tinglysningsretten.

Vi indhenter jeres digitale underskrifter på skødet.

Vi sørger for at skødet tinglyses korrekt i tingbogen.

Vi beregner korrekt tinglysningsafgiften, så du ikke betaler mere i afgift end du skal.

Om nødvendig, koordinerer vi sagen med din bank, så banken kan få færdiggjort lånesagen.

FremragendeTrustpilot

Et standardskøde er ikke nok

Skødet skal både fungere som skøde i traditionel forstand, men skal samtidig også fungere som jeres kontrakt. Derfor vil det normalt ikke være tilstrækkeligt kun at få udarbejdet et typisk standard minimalskøde. Da skødet også skal fungere som formel kontrakt, er det vigtigt at skødet suppleres med alle vilkårene for jeres aftale, formuleret i juridisk holdbart sprog.

Med Skøde Centrets skødepakke til samlever får du ikke kun et standard minimalskøde. Du får også en juridisk korrekt formulering og formalisering af vilkårene for jeres overdragelse.

Skulle der vise sig at være tekniske eller juridiske komplikationer i forhold til at få tinglyst skødet hos tinglysningsretten, håndterer vi også disse udfordringer som en del af sagen, uden ekstra omkostninger for dig.

Svar på ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt leverer I skødet?
Vi leverer skødet fra dag til dag, medmindre der opstår nogle komplikationer som forsinker sagen. Det kan fx være tekniske problemer med tinglysningssystemet hos Tinglysningsretten.

Hvordan foregår kommunikationen med jer undervejs i sagen?
Vi kommunikerer typisk via telefon og mail.

Er priserne på jeres ydelser faste, eller kommer der andre udgifter oveni?
Vores priser er faste, så du på den måde har overblik over hvor meget det kommer til at koste fra starten af. Vi arbejder ikke med timepriser og ekstratillæg. Du kan dermed regne med, at prisen på vores skødeservice også er det du ender med at betale i sidste ende. Udover vores honorar kommer der udgifter til selve tinglysningsafgiften til staten.

Hvor meget udgør tinglysningsafgiften til skødet?
Tinglysningsafgiften på et skøde til samlever udgør kr. 1.750 + 0,6% af “købesummen”. Købesummen er typisk halvdelen af ejendommens lån, tillagt den eventuelle kontante betaling der måtte være mellem jer.

Hvornår betaler jeg?
Du betaler først honorar til os, når skødet er klargjort til din underskrift og når du har godkendt det.

Betaler jeg noget til jer hvis sagen ikke gennemføres?
Nej! Du betaler kun noget til os, hvis skødesagen gennemføres. Hvis det, uanset årsag, ikke kan lade sig gøre at gennemføre sagen, betaler du ikke noget til os.

Hvordan betaler jeg?
Vi fremsender et konto nummer du kan benytte, når betaling skal finde sted.

Er I ansvarsforsikret?
Ja! Skøde Centrets rådgivning og sagsbehandling er ansvarsforsikret via Lloyds. Det betyder, at du som kunde er sikret, hvis Skøde Centret skulle begå fejl i behandlingen af din sag.

Bestil skøde


Skødecentret hjalp os til en hurtig, smidig og billig udarbejdelse af skøde, hvor ny samlever skulle være medejer af huset efter skilsmisse, og vi følte os i sikre hænder hele vejen igennem. 
– Boligkøber fra Tjele
Jeg har været utrolig tilfreds med Skøde Centrets behandling af min sag og har følt mig i gode og kyndige hænder hele vejen igennem forløbet.
– Boligkøber fra Albertslund
Har sjældent oplevet så professionel, kyndig og tålmodig vejledning. Det der mest var en lettelse, var den forstående og hjælpende tone al korrespondancen blev skrevet i. Det hjalp en novice og gjorde mig tryg.
– Boligkøber fra Skagen