Skilsmisse skøde

Er du og din ægtefælle ved at flytte fra hinanden i forbindelse med skilsmisse, og skal den ene af jer overtage den fælles bolig, skal der ske udarbejdelse og tinglysning af et såkaldt skilsmisseskøde.

Med et skilsmisseskøde får du en komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få ejendommen skødet over til den af jer som skal overtage.

Du får udarbejdet det nye skilsmisseskøde til en fast lav pris, som du kender fra starten af.

Du skal ikke vente længe, da vi udarbejder dit skilsmisseskøde fra dag til dag.

Du betaler kun noget til os, hvis sagen kan gennemføres, ellers ikke.

Din sag håndteres fra start til slut af specialiseret juridisk rådgiver med mange års erfaring (siden 2003), som håndterer mellem 800-1200 tinglysninger årligt.

Skødepakken indeholder alt det nødvendige

Vi udarbejder nyt skilsmisseskøde via den digitale tinglysning hos Tinglysningsretten.

Vi indhenter jeres digitale underskrifter på skødet.

Vi sørger for at skilsmisseskødet tinglyses korrekt i tingbogen.

Vi sikrer at du får reduceret tinglysningsafgiften til kr. 1.750, da dette er muligt ved skilsmisse.

Om nødvendig, koordinerer vi sagen med din bank, så banken kan få færdiggjort lånesagen.

FremragendeTrustpilot

Et standardskøde er ikke nok

Skødet skal både fungere som skøde i traditionel forstand, men skal samtidig også fungere som jeres kontrakt. Derfor vil det normalt ikke være tilstrækkeligt kun at få udarbejdet et typisk standard minimalskøde.

Da skødet også skal fungere som formel kontrakt, er det vigtigt at skødet suppleres med alle vilkårene for jeres aftale, formuleret i juridisk holdbart sprog.

Med Skøde Centrets skilsmisse skøde får du ikke kun et standard minimalskøde. Du får også en juridisk korrekt formulering og formalisering af vilkårene for jeres overdragelse.

Skulle der vise sig at være tekniske eller juridiske komplikationer i forhold til at få tinglyst skødet hos tinglysningsretten, håndterer vi også disse udfordringer som en del af sagen, uden ekstra omkostninger for dig.

Svar på ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt leverer I skødet?
Vi leverer skødet fra dag til dag, medmindre der opstår nogle komplikationer som forsinker sagen. Det kan fx være tekniske problemer med tinglysningssystemet hos Tinglysningsretten.

Hvordan foregår kommunikationen med jer undervejs i sagen?
Vi kommunikerer typisk via telefon og mail.

Er priserne på jeres ydelser faste, eller kommer der andre udgifter oveni?
Vores priser er faste, så du på den måde har overblik over hvor meget det kommer til at koste fra starten af. Vi arbejder ikke med timepriser og ekstratillæg. Du kan dermed regne med, at prisen på vores skødeservice også er det du ender med at betale i sidste ende. Udover vores honorar kommer der udgifter til selve tinglysningsafgiften til staten.

Hvor meget udgør tinglysningsafgift på et skilsmisseskøde?
Tinglysningsafgift på et skilsmisseskøde udgør kr. 1.750. Vi sikrer at du sparer den 0,6% afgift man ellers normalt betaler.

Hvornår betaler jeg?
Du betaler først honorar til os, når skødet er klargjort til din underskrift og når du har godkendt det.

Betaler jeg noget til jer hvis sagen ikke gennemføres?
Nej! Du betaler kun noget til os, hvis skødesagen gennemføres. Hvis det, uanset årsag, ikke kan lade sig gøre at gennemføre sagen, betaler du ikke noget til os.

Hvordan betaler jeg?
Vi fremsender et konto nummer du kan benytte, når betaling skal finde sted.

Er I ansvarsforsikret?
Ja! Skøde Centrets rådgivning og sagsbehandling er ansvarsforsikret via Lloyds. Det betyder, at du som kunde er sikret, hvis Skøde Centret skulle begå fejl i behandlingen af din sag.

Bestil skøde


Må jeg i den forbindelse komplimentere hele jeres setup. Det er så ufattelig simpelt, og det var præcis det jeg håbede på kunne lade sig gøre! Jeg har været meget glad for hjælpen – til den bestemt overkommelige pris!
– Boligkøber fra Aarhus
Tak for hjælpen, det var en god hjælp og billigt:-).
– Boligkøber fra Aalborg
Meget tilfreds med service og levering, alt gik nemt og gnidningsløst. Og forholdsvist hurtigt, trods sommerferie periode.
– Boligkøber fra København