Få ændret jeres skøde ved skilsmisse

En skilsmisse kan ofte være svær og uoverskuelig.
Hvis I har en fælles ejerbolig som den ene af jer skal overtage, skal dette også håndteres i forbindelse med skilsmisse. 
Hos Skøde Centret sørger vi for korrekt udarbejdelse og tinglysning af nyt skøde.

eller ring  70 20 21 29

Alt-i-en skødepakke

Når du bestiller et skilsmisseskøde hos Skøde Centret, får du en komplet skødepakke, som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få ejendommen skødet over til den af jer som skal overtage. Du får udarbejdet og håndteret det nye skilsmisseskøde til en fast lav pris som du kender fra starten af.

Bestil skøde

eller kontakt os: 70 20 21 29

Vores skødepakke indeholder alt du har brug for


Vi udarbejder nyt skilsmisseskøde via den digitale tinglysning hos Tinglysningsretten.


Vi indhenter jeres digitale underskrifter på skødet.


Vi sørger for at skilsmisseskødet tinglyses korrekt i tingbogen.


Vi sikrer at du får reduceret tinglysningsafgiften til kr. 1.750, da dette er muligt ved skilsmisse.


Vi fremsender det tinglyste skøde til dig, så snart det er færdigtinglyst hos Tinglysningsretten.


Vi følger løbende op på sagen og giver dig svar på de spørgsmål du måtte have undervejs i sagen.

Et skøde er ikke bare et skøde

Da skødet også skal fungere som formel kontrakt jer imellem, er det vigtigt at skødet suppleres med alle vilkårene for jeres aftale, formuleret i et juridisk holdbart sprog. 

Vilkårene I har aftalt for overdragelsen, kræver juridisk nøjagtighed i skødeudarbejdelsen, for at sikre jeres fremtidige retsstilling i forhold til hinanden.  

Det sørger vi for som en del af sagen. 

Super professionel sagsbehandling Super professionel sagsbehandling. Hurtig response på alle henvendelser. Vil til enhver tid give min bedste anbefaling til Skøde Centret. Stina
Meget professionelt firma Kan kun sende mine varmeste anbefalinger. Tog kontakt dagen efter eg havde sendt en ansøgning afsted. Altid hurtig svar på spørgsmål og opgaven var løst på kort til. Tak. Gine Susanne Olsen
Jeg fik en fremragende assistance i…Jeg fik en fremragende assistance i forbindelse med skilsmisse. Skødet blev lavet nemt og hurtigt og servicen var høj, hele vejen igennem. Preben Jensen
God og effektiv sagsbehandling God og effektiv sagsbehandling, ingen forbehold, jeg vil anbefale virksomheden til andre. Henrik Jessen Petersen

Bestil skøde

eller kontakt os: 70 20 21 29
Skøde Centret

Svar på ofte stillede spørgsmål

Vi leverer skødet fra dag til dag, medmindre der opstår nogle komplikationer som forsinker sagen. Det kan fx være tekniske problemer med tinglysningssystemet hos Tinglysningsretten, eller skødeoplysninger som fortsat skal fremskaffes.

Vi kommunikerer typisk via telefon og mail.

Vores priser er faste, så du på den måde har overblik over hvor meget det kommer til at koste fra starten af. Vi arbejder ikke med timepriser og ekstratillæg. Du kan dermed regne med, at prisen på vores skødeservice også er det du ender med at betale i sidste ende. Udover vores honorar kommer der udgifter til selve tinglysningsafgiften til staten.
Tinglysningsafgift på et skilsmisseskøde udgør kr. 1.750. Vi sikrer at du sparer den 0,6% afgift man ellers normalt betaler.
Du betaler først honorar til os, når skødet er klargjort til din underskrift og når du har godkendt det.
Nej! Du betaler kun noget til os, hvis skødesagen gennemføres. Hvis det, uanset årsag, ikke kan lade sig gøre at gennemføre sagen, betaler du ikke noget til os.
Vi fremsender et konto nummer du kan benytte, når betaling skal finde sted.

Ja! Skøde Centrets rådgivning og sagsbehandling er ansvarsforsikret via Lloyds Bruxelles. Det betyder, at du som kunde er sikret, hvis Skøde Centret skulle begå fejl i behandlingen af din sag.

Vi har siden 2003 udelukkende arbejdet specialiseret med boligkøb og skødeskrivning. Vi gennemfører årligt mellem 800 – 1200 tinglysninger, herunder mange skilsmisseskøder. Vi deltager løbende i specialiseret juridisk efteruddannelse.
Ja! Uanset hvor i landet ejendommen er beliggende, kan vi hjælpe dig med sagen.

Bestil skøde

eller kontakt os: 70 20 21 29
Call Now Button