Skilsmisse skøde

skilsmisse skødeEr du og din ægtefælle ved at flytte fra hinanden i forbindelse med bodeling, og skal den ene af Jer overtage den fælles bolig, skal der udarbejdes et såkaldt skilsmisseskøde.

Skøde Centret er specialiseret i at behandle sager, hvor den ene part overtager den fælles bolig.

Vi udarbejder det nye skilsmisseskøde og sørger for det bliver tinglyst til kr. 3.950,00 inkl. moms.

Se anmeldelser på Trustpilot

70 20 21 29 Bestil online

Med Skøde Centrets skilsmisseskøde, får du en komplet og ansvarsforsikret skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få ejendommen skødet over til den af jer som skal overtage. Vi kan håndtere din sag uanset hvor i landet ejendommen er beliggende.

Du skal ikke vente længe, da vi udarbejder skilsmisseskødet fra dag til dag.
Du betaler kun noget til os, hvis sagen kan gennemføres og hvis du kan godkende skødet.
Din sag håndteres af juridisk rådgiver med erfaring fra mere end 10.000 bolighandler.

Dette skilsmisseskøde er afgørende for at den af jer som træder ud, kan frigøres fra ejendommens lån, idet kreditforeningen først kan lave endelig gældsovertagelse når skødet er tinglyst.

Ligeledes er skødet vigtigt, hvis den af jer som træder ud, skal ud og købe ny bolig et andet sted.

Et standardskøde er ikke nok

Skødet skal både fungere som skøde i traditionel forstand, men skal samtidig også fungere som jeres kontrakt. Derfor vil det normalt ikke være tilstrækkeligt kun at få udarbejdet et typisk standard minimalskøde. Da skødet også skal fungere som formel kontrakt, er det vigtigt at skødet suppleres med alle vilkårene for jeres aftale, formuleret i juridisk holdbart sprog.

Med Skøde Centrets skilsmisse skøde får du ikke kun et standard minimalskøde. Du får også en juridisk korrekt formulering og formalisering af vilkårene for jeres overdragelse.

Skulle der vise sig at være tekniske eller juridiske komplikationer i forhold til at få tinglyst skødet hos tinglysningsretten, håndterer vi også disse udfordringer som en del af sagen, uden ekstra omkostninger for dig.

Da vi gennemfører mellem 800 – 1200 digitale tinglysninger ved tinglysningsretten årligt, har vi stor rutine i forhold til tinglysning af skøde ved skilsmisse.

Vores skødepakke indeholder alt det nødvendige

Vi udarbejder nyt skilsmisseskøde via den digitale tinglysning hos Tinglysningsretten.
Vi indhenter jeres digitale underskrifter på skødet.
Vi sørger for at skilsmisseskødet tinglyses korrekt i tingbogen.
Vi sikrer at du får reduceret tinglysningsafgiften til kr. 1.660, da dette er muligt ved skilsmisse.
Om nødvendig, koordinerer vi sagen med din bank, så banken kan få færdiggjort lånesagen.

Se anmeldelser på Trustpilot

70 20 21 29 Bestil online

Svar på ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt leverer I skødet?
Vi leverer skødet fra dag til dag, medmindre der opstår nogle komplikationer som forsinker sagen. Det kan fx være tekniske problemer med tinglysningssystemet hos Tinglysningsretten.

Hvordan foregår kommunikationen med jer undervejs i sagen?
Vi kommunikerer typisk via telefon og mail.

Er priserne på jeres ydelser faste, eller kommer der andre udgifter oveni?
Vores priser er faste, så du på den måde har overblik over hvor meget det kommer til at koste fra starten af. Vi arbejder ikke med timepriser og ekstratillæg. Du kan dermed regne med, at prisen på vores skødeservice også er det du ender med at betale i sidste ende. Udover vores honorar kommer der udgifter til selve tinglysningsafgiften til staten.

Hvor meget udgør tinglysningsafgiften til skødet?
Tinglysningsafgiften på et skilsmisseskøde udgør kr. 1.660. Vi sikrer at du sparer den 0,6% afgift man ellers normalt betaler.

Er I dyrere end andre skødeskrivere?
Nej, ikke samlet set, og i forhold til hvad du får med i prisen. Du kan dog finde skødeskrivere som umiddelbart virker billigere, men ofte kommer der ekstra udgifter oveni inden sagen er færdig, eller også er skødet måske ikke tilstrækkeligt fyldestgørende.

Hvornår betaler jeg?
Du betaler først honorar til os, når skødet er klargjort til din underskrift og når du har godkendt det.

Betaler jeg noget til jer hvis sagen ikke gennemføres?
Nej! Du betaler kun noget til os, hvis skødesagen gennemføres. Hvis det, uanset årsag, ikke kan lade sig gøre at gennemføre sagen, betaler du ikke noget til os.

Hvordan betaler jeg?
Vi fremsender et konto nummer du kan benytte, når betaling skal finde sted.

Er I ansvarsforsikret?
Ja! Skøde Centrets rådgivning og sagsbehandling er ansvarsforsikret via Lloyds. Det betyder, at du er forsikret som kunde, hvis Skøde Centret skulle begå fejl i behandlingen af din sag.

Se anmeldelser på Trustpilot

70 20 21 29 Bestil online


Må jeg i den forbindelse komplimentere hele jeres setup. Det er så ufattelig simpelt, og det var præcis det jeg håbede på kunne lade sig gøre! Jeg har været meget glad for hjælpen – til den bestemt overkommelige pris!
– Boligkøber fra Hornbæk
Tak for hjælpen, det var en god hjælp og billigt:-).
– Boligkøber fra Esbjerg
Meget tilfreds med service og levering, alt gik nemt og gnidningsløst. Og forholdsvist hurtigt, trods sommerferie periode.
– Boligkøber fra Solrød Strand