Ydelser og priser

Skøde Centret opererer altid med faste lave priser på skødeskrivning og køberrådgivning. Vi arbejder ud fra princippet: “købt eller gratis”. Hvis sagen mod forventning ikke bliver til noget, betaler du ikke noget til os.

Vælger du at bruge Skøde Centret, tager vi ansvar for at din sag gennemføres juridisk korrekt. Din sag håndteres fra start til slut af specialiserede juridiske rådgivere med mange års erfaring indenfor boligkøb og skødeskrivning (siden 2003).

Du er velkommen til at kontakte os på  70 20 21 29, hvis du har spørgsmål.

 Jeg fik køberrådgivning og skødeskrivning / tinglysning via Skøde Centret. Jeg har været utrolig tilfreds med Skøde Centrets behandling af min sag og har følt mig i gode og kyndige hænder hele vejen igennem forløbet.
Boligkøber i Albertslund
 Skøde Centret leverede en super service, og vi er super tilfredse med sagen. Vi fik en rigtig fin og forståelig rådgivning og de var meget hurtige til den digitale skødeskrivning. Vi vil klart benytte os af skøde Centret næste gang vi skal flytte.
Boligkøber i Aarhus
 Hurtig og effektiv udarbejdelse af skøde med klar kommunikation undervejs i processen. Jeg kan varmt anbefale Skøde Centret.
Boligejer i Espergærde
Call Now Button