Få ægtefælle med på skødet

Er det kun den ene af jer som formelt står på skødet, vil det ofte være mest trygt at få ændret dette.
Hos Skøde Centret kan vi hjælpe jer med at ændring af skødet, så I fremover begge står som ejere af ejendommen.

Afspil video

Vores skødepakke indeholder alt du har brug for

Svar på ofte stillede spørgsmål

Vi leverer skødet fra dag til dag, medmindre der opstår nogle komplikationer som forsinker sagen. Det kan fx være tekniske problemer med tinglysningssystemet hos Tinglysningsretten, eller skødeoplysninger som fortsat skal fremskaffes.

Vi kommunikerer typisk via telefon og mail.

Vores priser er faste, så du på den måde har overblik over hvor meget det kommer til at koste fra starten af. Vi arbejder ikke med timepriser og ekstratillæg. Du kan dermed regne med, at prisen på vores skødeservice også er det du ender med at betale i sidste ende. Udover vores honorar kommer der udgifter til selve tinglysningsafgiften til staten.
Tinglysningsafgiften på et skøde mellem ægtefæller udgør normalt kr. 1.750 tillagt 0,6% af halvdelen af den offentlige vurdering.
Du betaler først honorar til os, når skødet er klargjort til din underskrift og når du har godkendt det.
Nej! Du betaler kun noget til os, hvis skødesagen gennemføres. Hvis det, uanset årsag, ikke kan lade sig gøre at gennemføre sagen, betaler du ikke noget til os.
Vi fremsender et konto nummer du kan benytte, når betaling skal finde sted.

Ja! Skøde Centrets rådgivning og sagsbehandling er ansvarsforsikret via Lloyds Bruxelles. Det betyder, at du som kunde er sikret, hvis Skøde Centret skulle begå fejl i behandlingen af din sag.

Vi har siden 2003 udelukkende arbejdet specialiseret med boligkøb og skødeskrivning. Vi gennemfører årligt mellem 800 – 1200 tinglysninger, herunder mange skøder mellem ægtefæller. Vi deltager løbende i specialiseret juridisk efteruddannelse.

Ja! Uanset hvor i landet ejendommen er beliggende, kan vi hjælpe dig med sagen.

Bestil skøde

eller kontakt os: 70 20 21 29