Udvidet samlevertestamente: Sådan sikrer I hinanden

udvidet-samlevertestamente

Emnet for denne artikel er udvidet samlevertestamente, et juridisk dokument, der spiller en central rolle for mange ugifte samlevende par. En forståelse af dette emne er altafgørende, da det berører vores mest dyrebare forhold – vores livspartnere og vores familier. Ugifte samlevende par står over for unikke udfordringer i forhold til arveretten, og et udvidet …

Udvidet samlevertestamente: Sådan sikrer I hinanden Læs mere »

Kombinationssæreje: Alt du skal vide om denne form for særeje

kombinationssæreje

I denne artikel vil vi gennemgå alt, hvad du skal vide om kombinationssæreje, som er en populær form for særeje. Definition og grundlæggende principper Kombinationssæreje er en form for særeje, der kombinerer elementer af skilsmissesæreje og fuldstændigt særeje. Ved skilsmisse eller separation forbliver ægtefællernes respektive formuer adskilte, men ved en ægtefælles død omdannes den afdødes …

Kombinationssæreje: Alt du skal vide om denne form for særeje Læs mere »

Tinglysning af skøde ved dødsfald: Ofte stillede spørgsmål

Tinglysning af skøde ved dødsfald

Denne artikel vil besvare de ofte stillede spørgsmål omkring tinglysning af skøde ved dødsfald og guide dig igennem processen. Vi dykker ned i betydningen af tinglysning, dødsfald og arv, og hvordan de hænger sammen med skøde og ejendomsrettigheder. Tinglysning af skøde ved dødsfald: Forstå processen Tinglysning af skøde ved dødsfald er en vigtig proces, der …

Tinglysning af skøde ved dødsfald: Ofte stillede spørgsmål Læs mere »

Køb bolig sammen med forældre: Juridiske overvejelser og finansiering

Køb bolig sammen med forældre

I takt med boligmarkedets konstante udvikling er det blevet mere udfordrende for førstegangskøbere at få fat i deres drømmebolig. En løsning, der har vundet popularitet, er at købe bolig sammen med forældre. I denne artikel vil vi dykke ned i de juridiske overvejelser og finansieringsmuligheder, der er forbundet med denne løsning. Køb bolig sammen med …

Køb bolig sammen med forældre: Juridiske overvejelser og finansiering Læs mere »

Hvor lang tid gælder en elinstallationsrapport? Alt du skal vide

elinstallationsrapport

I denne artikel vil vi gennemgå alt, hvad du behøver at vide om elinstallationsrapporter, deres formål, hvor lang tid en elinstallationsrapport gælder, og meget mere. Hvor lang tid gælder en elinstallationsrapport? En elinstallationsrapport er gyldig i op til 12 måneder. Efter denne periode skal der udføres en ny elinstallationsrapport, hvis sælger ønsker at anvende reglerne …

Hvor lang tid gælder en elinstallationsrapport? Alt du skal vide Læs mere »

Scroll to Top