opret-fremtidsfuldmagt

Få oprettet en skræddersyet fremtidsfuldmagt

Du kan give en anden adgang til at træffe foranstaltninger i dit sted ved hjælp af en fremtidsfuldmagt, hvis du senere hen ikke selv er i stand til det.

Bestil fremtidsfuldmagt

En fremtidsfuldmagt giver dig mulighed for at bestemme, hvem der skal træffe beslutninger og handle i dit sted, hvis du senere hen ikke selv er i stand til det. Vi opretter en skræddersyet fremtidsfuldmagt til dig, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Når du vælger at få lavet en skræddersyet fremtidsfuldmagt hos os, tilbyder vi en helhedsløsning, der er helt tilpasset netop dine ønsker og behov. Vi guider dig igennem hele processen og sikrer, at alt er i overensstemmelse med lovgivningen.

Vi behandler sagen manuelt, og vores juridiske rådgivere opretter ikke blot en standard computergenereret fremtidsfuldmagt, men vurderer dine specifikke behov nøje inden sagen startes op.

Prisen for den skræddersyede fremtidsfuldmagt er kr. 1.950 inkl. moms.

Kontakt os: 70 20 21 29

Sådan foregår sagen

  1. Du benytter vores online formular til at bestille oprettelsen af fremtidsfuldmagten. Formularen rummer en række spørgsmål til brug for sagen. Det tager ca. 10 min at udfylde formularen, og den giver os alle de informationer vi har brug for til sagen.
  2. Så snart vi har modtaget din bestilling, går vi i gang med at behandle sagen. Vi klargør fuldmagten til dig og fremsender pr mail.
  3. Har du rettelser til fuldmagten, kan du blot sende en mail eller ringe til os på tlf. 70 20 21 29. Så sørger vi for at fuldmagten rettes til.
  4. Når du kan godkende fuldmagten, betaler du på dette tidspunkt honoraret til os for sagen. Vi sender herefter fuldmagten til domstolene med henblik på at de bekræfter fuldmagten.
  5. Du underskriver herefter fuldmagten online med MitID via Tinglysningsrettens hjemmeside.
  6. Du kontakter en notar hos den lokale byret. Hos notaren bliver fremtidsfuldmagten herefter vedkendt og gjort gyldig. Det koster kr. 300 i gebyr som opkræves hos notaren ved byretten.
kontrakt

Svar på ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt leverer I fremtidsfuldmagten?
Vi leverer fremtidsfuldmagten fra dag til dag, medmindre der opstår nogle komplikationer som forsinker sagen. Det kan fx være tekniske problemer med tinglysningssystemet hos Tinglysningsretten, eller supplerende oplysninger som fortsat skal fremskaffes.

Hvordan foregår kommunikationen med jer undervejs i sagen?
Vi kommunikerer typisk via telefon og mail.

Er priserne på jeres ydelser faste, eller kommer der andre udgifter oveni?
Vores priser er faste, så du på den måde har overblik over hvor meget det kommer til at koste fra starten af. Vi arbejder ikke med timepriser og ekstratillæg. Du kan dermed regne med, at prisen på fremtidsfuldmagten også er det du ender med at betale i sidste ende. Udover vores honorar kommer der udgifter til selve tinglysningsafgiften til staten på kr. 300.

Hvornår betaler jeg?
Du betaler først honorar til os, når fremtidsfuldmagten er klargjort til din underskrift og når du har godkendt den.

Hvordan betaler jeg?
Vi fremsender et konto nummer du kan benytte, når betaling skal finde sted.

Er I ansvarsforsikret?
Ja! Skøde Centrets rådgivning og sagsbehandling er ansvarsforsikret via Lloyds Bruxelles. Det betyder, at du som kunde er sikret, hvis Skøde Centret skulle begå fejl i behandlingen af din sag.

Kan I også oprette et testamente eller en ægtepagt?
Ja, vi kan også hjælpe med at oprette et testamente eller en ægtepagt.

Hvad er en fremtidsfuldmagt?

En fremtidsfuldmagt er en dokumenteret fuldmagt, som du udsteder til en anden for at træffe beslutninger i dit sted, hvis du senere hen ikke selv er i stand til det.

Det kan fx være, at du er ude af stand til at træffe beslutninger på grund af alvorlig sygdom, eller fordi du er ude af stand til at selv at administrere dine økonomiske anliggender.

Læs mere om fremtidsfuldmagten.

Hvornår skal en fremtidsfuldmagt oprettes?

Det er ofte en god idé at oprette en fremtidsfuldmagt mens man stadig er frisk og ved godt helbred. Fremtidsfuldmagten ligger herefter latent og venter, indtil den dag den aktiveres.

Hvad koster det at oprette en fremtidsfuldmagt?

Vi har en fast pris på vores skræddersyede fremtidsfuldmagt på kr. 1.950 inkl. moms. Hertil kommer udgift på kr. 300 for at få fuldmagten behandlet hos notar.

Bestil fremtidsfuldmagt

Kontakt os: 70 20 21 29