Vi hjælper dig sikkert gennem dit boligkøb.

Når du køber fast ejendom, er det vigtigt at tingene går rigtigt til. En masse skuffelser kan undgås hvis der tages ordentlig hånd om sagen fra start.

Som boligkøber står du overfor en række komplekse, juridiske udfordringer. Du skal både tage stilling til købsaftalens vilkår og eventuelle skjulte problemer eller byrder heri. Ydermere skal dit formelle ejerskab til boligen formaliseres (skødet) og det skal sikres at du overtager en gældfri ejendom fra sælger.

Når først købsaftalen er underskrevet, kan handlen ikke laves om. Tvivl og usikkerhed omkring boligkøbet skal derfor være afklaret inden handlen bliver juridisk bindende for dig. Vi anbefaler derfor, at du så vidt muligt kontakter Skøde Centret, inden du skriver under på en købsaftale.

Vælger du Skøde Centret som din køberrådgiver, sikrer vi de bedst mulige betingelser for dit boligkøb. Vores køberrådgivning har en fast pris, uanset sagens omfang, på kr. 7.950,00 inkl. moms. 

Landsdækkende og ansvarsforsikret køberrådgivning hos Skøde Centret:

 • Vi varetager hele sagen fra A - Z, herunder skøde, tinglysning og refusionsopgørelse, samt løbende køberrådgivning i forhold til dine behov.
 • Vi gennemgår og kontrollerer købsaftalen samt dertilhørende dokumenter (normalt ca. 150 sider).
 • Vi fremsender en skriftlig sammenfatning af vores gennemgang.
 • Vi afholder telefonisk møde med dig, hvor vi drøfter købsaftalen.
 • Vi udarbejder skrivelse til ejendomsmægleren med godkendelse/ forbehold i forhold til handlens vilkår (efter samråd med dig).
 • Vi sikrer at du ikke overtager eventuelle restancer og ubetalte regninger fra sælger.

I Skøde Centret har vi en stor ekspertise i at yde juridisk køberrådgivning, idet vi udelukkende arbejder med at servicere dine behov som boligkøber. Vores specialiserede, juridiske rådgivere har endvidere mange års erfaring indenfor køberrådgivning, skødeskrivning og tinglysning. 

Bestil Køberrådgivning →

Husk advokatforbehold i købsaftalen

Hvis du føler dig presset til at skrive under på købsaftalen, uden at vi har haft mulighed for at gennemgå købsaftalen og ejendommens øvrige dokumenter, anbefaler vi, at du får indsat et rådgiverforbehold, også kaldet et advokatforbehold i købsaftalen. På den måde er du ikke bundet af købsaftalen, hvis vi finder ubehagelige overraskelser ved gennemgangen af papirerne.

Forbeholdet er ikke automatisk indsat i købsaftalen som standard. Man skal derfor som køber bede ejendomsmægleren indsætte dette i købsaftalen inden den underskrives. Forbeholdet skal være formuleret korrekt for at være fuldt gyldigt. Et eksempel på en formulering er følgende:

 • Købers underskrift på denne købsaftale er betinget af, at Skøde Centret kan godkende købsaftalen i dens helhed. Eventuelle indsigelser skal være ejendomsmægleren i hænde senest den xx/xx/20xx, kl. 16.00.
  Med denne formulering kan du således træde hurtigt til med underskrift på købsaftalen uden risiko for at være bundet af handlen.

Ved at indsætte et forbehold i købsaftalen, får du i realiteten en gratis fortrydelsesret

Hvorfor vælge Skøde Centrets køberrådgivning?

boligadvokat priser

 • Som kunde hos Skøde Centret, er du garanteret en specialiseret og solid køberrådgivning. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi yder en service målrettet dine behov.

 • Vi har siden vores opstart i 2003 håndteret mere end 10.000 boligkøb for vores kunder, og vi tinglyser årligt mellem 800 -1200 digitale dokumenter.

 • Vi tilbyder en fast pris på vores ydelser, uanset omfanget af din sag. Du modtager således ingen ”ekstra” regninger fra os.

 • Som en service til vores kunder, skal du kun betale honorar til Skøde Centret såfremt din bolighandel gennemføres – ellers ikke.

 • Vores rådgivning er uafhængig af udefrakommende interesser, og vi modtager således ikke provision fra banker eller forsikringsselskaber.

 • Vi tager vores kunders behov seriøst, og vores sagsbehandling er derfor også fuldt ansvarsforsikret via Lloyds international.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bestiller jeg køberrådgivning?
Du kan nemt bestille online her på siden. Udfyld denne korte formular. Herefter modtager du en bekræftelse pr email med det samme. Så snart vi har modtaget din bestilling, går vi i gang med at behandle sagen. Vi indhenter selv sagens dokumenter hos ejendomsmægleren. Når vi har modtaget kopi af købsaftalen med bilag fra ejendomsmægleren, kontakter vi dig omkring sagen, for at aftale tid til en gennemgang og drøftelse af købet.
Kan jeg give jeres kontaktoplysninger til ejendomsmægleren?
Ja. Du er velkommen til at give vores kontaktoplysninger til ejendomsmægleren, og bede vedkommende om at sende sagens papirer direkte til vores ansvarshavende køberrådgiver Dennis Duvald, dd@skoedecentret.dk .
Hvad sker der når jeg har bestilt?
Så snart du har bestilt vores køberrådgivning modtager du en bekræftelse fra os pr mail. Du tildeles en personlig køberrådgiver, som herefter indhenter kopi af købsaftalen og alle handlens øvrige dokumenter hos ejendomsmægleren. Så snart materialet er modtaget, vender vi tilbage til dig for at træffe aftale om tidspunkt for en telefonisk drøftelse af sagen.
På hvilket tidspunkt skal jeg involvere Skøde Centret i sagen?
Gerne så hurtigt som muligt, også selvom købsaftalen evt. ikke er underskrevet endnu. Når først købsaftalen er underskrevet, er der en kort frist for eventuelle indsigelser. Derfor er det bedst at vi bliver tilknyttet så tidligt som muligt af hensyn til planlægningen af sagens forløb. Som en service til vores kunder, fremsendes ingen regning fra os, såfremt din bolighandel mod forventning ikke bliver gennemført.
Får jeg en fast rådgiver?
Ja! Vi sørger for at du får tildelt en fast personlig rådgiver, så snart vi modtager din bestilling, som følger sagen fra start til slut.
Tager I jer af hele sagen, eller får jeg brug for andre rådgivere?
Vi håndterer hele sagen fra start til slut. Det eneste du ellers får brug for udover os, er din bank og dit forsikringsselskab. Nogle gange kan det dog være en god ide at få en fagmand/håndværker med ud og besigtige ejendommen, hvis der er mistanke om problemer. Vi hjælper dig med at afklare, om du har behov for dette.
Kan jeg bruge Skøde Centret uanset hvor i landet jeg køber bolig?
Ja! Vi har et godt lokalkendskab de fleste steder i Danmark, da vi løbende har sager i alle egne af Danmark.
  

Bestil Køberrådgivning →

 


 
Vi har fået top behandling hele vejen igennem! Vi har fået alt den information og hjælp, vi havde brug for. Der var hurtig tilbagemelding, når vi henvendte os. Vi har kun talt med søde og hjælpsomme medarbejdere. Alt i alt en rigtig god oplevelse, hvor vi følte os i trygge hænder.

- Huskøbere fra Brøndby

Jeg var meget usikker da jeg talte med ejendomsmægleren, og det var derfor jeg besluttede at søge hjælp hos Skøde Centret og det viste sig at det var en klog beslutning. Jeg blev rådgivet og underrettet hele tiden og jeg følte mig tryg under hele forløbet. Tak for det.
- Huskøber fra Greve

Simpelthen 1´ste klasse. Ingen dybe suk når men ikke lige forstod hvad der blev sagt første gang. Stor hjælpsomhed, klare beskeder via mail. Behageligt toneleje ved tlf-samtaler. Ingen underlige ekstreregninger.
- Huskøber fra Hornsherred

Jeg syntes at jeres arbejde har været meget professionelt og at det har været nemt at bruge mailkorrespondance med jer.
- Huskøber fra Skanderborg

Vi vil endnu engang takke jer for jeres store hjælp til os i forbindelse med den her lidt vanskelige sag. Vi har været meget glade for jeres professionelle råd og tilgang til sagen.
- Huskøbere fra Bogø, Fyn


Du er velkommen til at kontakte os på +45 70 20 21 29 
eller dd@skoedecentret.dk for en nærmere drøftelse af din sag.

Relaterede ydelser:

Få en uforpligtende samtale om din sag

 1. Navn:
  Udfyld venligst dit navn
 2. Mail:
  Udfyld venligst din email adresse
 3. Tlf nr.
  Udfyld venligst dit tlf nr.