Forside » region » Sjælland » Skødeskrivning på Amager – høj kvalitet – lav pris

Skødeskrivning på Amager – høj kvalitet – lav pris

skødeskrivning

Af Skøde Centret - Læsetid: 2 minutter


Er du ved at købe bolig på Amager, kan Skøde Centret hjælpe dig med skødeskrivning og køberrådgivning.

Vores priser ligger typisk 30-40% under sædvanlig advokatlistepris.

Vores rådgivning og sagsbehandling er ligeledes ansvarsforsikret hos Lloyds.

Skøde Centret adskiller sig ved, at vi alene beskæftiger os med skødeskrivning og bolig køb. Vi har ydet rådgivning til tusindvis af boligkøbere siden vores opstart i 2003.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
SE PRISER

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Om Amager

Amager er opdelt i tre kommuner: Tårnby Kommune, Dragør Kommune og Københavns Kommune. Boligerne på Amager er meget forskellige, afhængigt af deres placering. I den del af Amager der falder under Københavns kommune, findes der mange lejligheder og ejerlejligheder, hvorimod der i Dragør og Tårnby findes mange villaer og parcelhuse. Dog findes der også ejerlejligheder i disse områder.

I København, Tårnby og Dragør kommune er kvadratmeterprisen på hhv. 30.123 kr., 23.347 kr. og 26.270 kr. I København og Tårnby kommune fås ejerlejligheder til hhv. 31.973 kr. og 25.257 kr. pr. kvadratmeter.*

På Amager findes mange grønne områder og strande, hvilket gør området meget velegnet til familier såvel som singler.

På Amager findes både Kastrup lufthavn og forbindelsen til Sverige. Derfor går en stor del af trafikken gennem Amager. Infrastrukturen på Amager er som følge heraf meget veludviklet.  Amager er forbundet til København af flere broer, og det er således let at komme frem og tilbage mellem Amager og København.

Også med offentlig transport er det nemt at komme frem og tilbage, da der går både tog og metro mellem Amager og København.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centrets juridiske assistance til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder også klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

SE PRISER