Forside » region » Sjælland » Skødeskrivning i Slagelse – Få professionel hjælp til dit skøde
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Skødeskrivning i Slagelse – Få professionel hjælp til dit skøde

skødeskrivning

Af Skøde Centret

Overvejer du at købe ejendom i Slagelse, eller ønsker du at få tinglyst en ændring til det allerede tinglyste skøde, eksempelvis ved bodeling, har vi i Skøde Centret mulighed for at tilbyde hjælp i forbindelse med tinglysning, skødeskrivning og rådgivning.

Vi skriver det nye skøde, og sikrer endvidere skødets juridiske indhold. Skøde Centret håndterer alle ekspeditioner, herunder tinglysning samt sagens øvrige berigtigelse. Afslutningsvis udarbejder vi en refusionsopgørelse. Alt ialt, sørger vi for hele sagsgangen fra A – Z.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
SE PRISER

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 12-15).

Vores målrettede og erfarne køberrådgivere har specialiserede kompetencer indenfor boligkøb, jura og økonomi, og har dermed et særligt kendskab til de mangeartede juridiske samt økonomiske problemstillinger, som er forbundet med at købe eller overdrage en bolig i Slagelse. Vores juridiske medarbejdere får desuden løbende kurser omkring ny lovgivning.

Et skøde er det dokument, der skrives med henblik på tinglysning af købers ejerskab til det købte hus eller den købte lejlighed.

Vi tilbyder altid faste lave priser, og du kan bestille vores skødeprodukter her på hjemmesiden. Vi beskæftiger os seriøst med at sikre vores kunders behov, og vores sagsbehandling og rådgivning er derfor også fuldt ansvarsforsikret gennem Lloyds International, Bruxelles.

Om Slagelse

Slagelse er en by på Sydvestsjælland med ca. 32.500 indbyggere. Slagelses indbyggertal gør den til den 8. største by på Sjælland.

I Slagelse findes en del grønne områder, hvor det er muligt at lufte hunden, gå, løbe, cykle, dyrke sport eller mødes til picnic.

Størstedelen af boligerne i Slagelse er villaer og parcelhuse, men der findes dog også en del etagebyggerier og rækkehuse i byen. De forskellige typer boliger der findes i Slagelse er medvirkende til at Slagelse er en by der henvender sig til husstande af alle typer og størrelser. Udvalget af boliger gør det let at finde en bolig der passer til husstandens ønsker og størrelse. Gennemsnitsprisen for et parcelhus i Slagelse ligger på 8907kr/kvm, mens en ejerlejlighed kan fås for omkring 8256kr/kvm.

I Slagelse er der en del muligheder for pasning og uddannelse. Udover daginstitutioner og skoler til de yngste, findes også et gymnasium, en teknisk skole, en handelshøjskole, en sygeplejeskole, et pædagogseminarium en afdeling af Syddansk Universitet og lignende.

Slagelse ligger ved E20 motorvejen, hvilket betyder at det er let at køre til store dele af landet i bil, da E20 motorvejen er en øst/vestgående motorvej mellem København og Jylland.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top