Forside » region » Sjælland » Skødeskrivning i Glostrup – Få professionel hjælp til dit skøde
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Skødeskrivning i Glostrup – Få professionel hjælp til dit skøde

skødeskrivning

Af Skøde Centret

Står du overfor at handle ejerbolig i Glostrup, eller er det meningen at du skal have ændret det allerede tinglyste skøde, eksempelvis som led i separation og bodeling, kan Skøde Centret hjælpe dig i forbindelse med tinglysning, skødeskrivning og rådgivning.

Vi skriver dit skøde, og sikrer i den forbindelse skødets juridiske indhold. Skøde Centret håndterer de nødvendige ekspeditioner, heriblandt anmeldelse til tinglysning samt sagens øvrige berigtigelse. Afslutningsvis laver vi en refusionsopgørelse. Kort sagt, sørger vi for hele processen fra start til slut.

Skøde Centrets erfarne køberrådgivere har stærke kompetencer indenfor områderne ejendomskøb, jura og økonomi ved boligkøb i Glostrup, og har dermed et indgående kendskab til de mange juridiske og økonomiske problemstillinger, der kan være sammenhængende med at overdrage fast ejendom. Vores rådgivere får desuden løbende nye kurser og bliver dermed holdt ajour omkring nye love.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
SE PRISER

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 12-15).

Hos Skøde Centret tilbyder vi altid faste billige priser, og du har mulighed for at bestille vores skødeprodukter online her på siden. Vi arbejder professionelt med at sikre vores klienters behov, og sagsbehandlingen og rådgivningen er derfor også fuldt ansvarsforsikret hos Lloyds International, Bruxelles.

Om Glostrup

Glostrup er en bydel i Storkøbenhavn placeret vest for Indre By. Fra Glostrup er der ca. 11 km til Indre By. Glostrup ligger placeret mellem Skovlunde, Albertslund, Brøndby og Rødovre.

Fra Glostrup er det let at komme rundt til de øvrige dele af Storkøbenhavn. Fra Glostrup st. går der toge mod Københavns Hovedbanegård og mod Høje Taastrup st. Glostrups placering i nærheden af motorvejen E47 og Motorring 3, gør det nemt at komme frem i bil. En stor del af det centrale og vestlige Storkøbenhavn er også muligt at nå på cykel.

Glostrup er en bydel der rummer et veludviklet bymiljø, eksempelvis findes Glostrup Shoppingcenter i bydelen. I Glostrup er der en del etagebyggeri, men samtidig også villaer og parcelhuse. Glostrup egner sig derfor til alle slags boligejere. Et parcelhus fås til omkring 21036kr/kvm i Glostrup, mens en ejerlejlighed koster i omegnen af 18681kr/kvm.*

I Glostrup ligger Rigshospitalet Glostrup – det tidligere Glostrup Hospital. Hospitalet er specialiserede indenfor en række områder og tager sig derfor af patienter fra hele landet.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top