Forside » region » Sjælland » Skødeskrivning i Birkerød 2022: Se priser og fordele

Skødeskrivning i Birkerød 2022: Se priser og fordele

skødeskrivning

Skøde Centret er et alternativ til boligadvokater ved skødeskrivning og boligkøb.

Vi arbejder på samme måde som en boligadvokat, idet vi yder juridisk rådgivning i forbindelse med køb af bolig.

Vores rådgivning og sagsbehandling er tillige fuldt ansvarsforsikret hos Lloyds.

Skøde Centret i København adskiller sig ved, at vi alene arbejder med skødeskrivning og boligkøb. Vi har ydet rådgivning til tusindvis af boligkøbere siden vores opstart i 2003.

trustpilot

Du får følgende fordele med Skøde Centret:

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

Kr. 4.750,- inkl. moms. (ingen handel – ingen regning).

trustpilot
Læs mere og bestil skøde

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Er du i færd med at køb ny bolig i Birkerød, kan vi hjælpe dig sikkert gennem handlen.

BirkerødBirkerød er en by i Nordsjælland, beliggende mellem Lyngby og Hillerød. I Birkerød er der ca. 20.000 indbyggere. Birkerød er en selvstændig by, med et utal af butikker og supermarkeder, en togstation, et bibliotek, bilforhandlere og sportsklubber.

Birkerøds centrale placering nord for København, gør byen til et attraktivt område at bo i selvom man har arbejde i en anden by. Fra Birkerød er der kun 30 minutters kørsel til København i bil eller med offentlig transport, og kun 20 minutters kørsel til Hillerød. Birkerød ligger imellem E47 motorvejen mellem København og Helsingør og Rute 16 mellem København og Hillerød. Det er derfor ganske let at køre til størstedelen af de nordsjællandske byer.

I Birkerød findes der både daginstitutioner, skoler og et gymnasium. Det er derfor muligt for familiens børn og unge at uddanne sig i nærheden af deres bopæl.

Størstedelen af boligerne i Birkerød er villaer og parcelhuse, der findes dog også rækkehuse og etagebyggerier i byen. De forskellige boligtyper gør det let at finde en bolig der passer til husstanden, både med hensyn til husstandens behov og husstandens ønsker.

Et parcelhus i Birkerød handles med en kvadratmeterpris på 25.603 kr., hvorimod en ejerlejlighed fås til 22.406 kr. pr. kvm.*

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken