Vi har åbent man-fre: 9-17, og sidder klar til at hjælpe dig.

Esbjerg – skødeskrivning i Esbjerg – fast lav pris – 18 års erfaring

Skødeskrivning Esbjerg

Har du brug for skødeskrivning i Esbjerg, kan Skøde Centret hjælpe dig sikkert gennem processen.

Vi har siden 2003 ydet hjælp til skødeskrivning og køberrådgivning til mange tusinde boligkøbere i Esbjerg samt i Sydjylland, herunder Aabenraa, Kolding, Sønderborg, Fredericia, Billund, Haderslev og Ribe.

Vores rådgiverpakke rummer hjælp til hele sagen fra A til Z, herunder hjælp med juridisk rådgivning, skødeskrivning og tinglysning.

Om Esbjerg

Esbjerg er Danmarks femtestørste by og er beliggende i Vestjylland. I Esbjerg ligger en af Danmarks største og vigtigste havn. Havnen er vigtig i forhold til transporten af varer mellem Danmark og store dele af verden.

Fra Esbjerg er det nemt at komme rundt i landet med offentlig transport. Der kører tog mellem Esbjerg og Københavns Hovedbanegård, med flere stop på Fyn og Sjælland. Det er også muligt at benytte regionaltog til at komme rundt i Jylland. Også i bil er det muligt at nå store dele af landet. Fra E20 motorvejen fra Esbjerg til København er det muligt at nå Fyn og Sjælland, eller E45 til Nord eller Sønderjylland. Fra Esbjerg havn er det også muligt at sejle til Harwich i England med DFDS-færgen.

I Esbjerg er der rig mulighed for at opleve naturen når den er smukkest. Esbjerg ligger lige ud til Vesterhavet, Marbæk-området og andre grønne områder.

En stor del af boligerne i og omkring Esbjerg er villaer og parcelhuse, dog findes der også en del etagebyggerier. Esbjerg er således velegnet til både store og små husstande.

Det gennemsnitlige parcelhus i Esbjerg handles med en kvadratmeterpris på 10.708 kr., mens en ejerlejlighed har en kvadratmeterpris på ca. 12.974 kr.*

Som en del af vores køberrådgivning, sikrer vi, at din bank også kan godkende salgsprisen på ejendommen.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken