Skødeskrivning i Haderslev – bestil online i dag og få skødet leveret i morgen

skødeskrivning

Planlægger du boligkøb i Haderslev, kan Skøde Centret hjælpe dig sikkert gennem boligkøbets papirjungle. Vi gennemgår købsaftalen, og sikrer at der ikke ligger skjulte problemer i handlen. Når selve handlen er på plads, sørger vi som en del af sagen også for skødet og refusionsopgørelse.

Om Haderslev

Haderslev er en større by, beliggende i det østlige Sønderjylland, mellem Aabenraa og Kolding, og ca. 100 km. fra Esbjerg. Byen har ca. 22.000 indbyggere. Haderslev er nok mest kendt for Haderslev Domkirke, og for at være det eneste sted udover København, hvor en vagtparade finder sted.

Haderslev er en familievenlig by i Jylland. Der findes både daginstitutioner og skoler tæt på boligerne i Haderslev, derudover findes der også gymnasier og handelsskoler, således at familiens børn og unge kan få si gen uddannelse i nærheden af hjemmet.

I Haderslev er der også utallige tilbud om fritidsaktiviteter. Blandt andet findes en af Danmarks største skaterparks i Haderslev. Derudover findes tilbud om fodbold, ishockey, dans, musik osv. Haderslev er hjemsted for en stor del af Danmarks elitesportsudøvere, i og med at Sønderjysk elitesport og Haderslev Idrætsakademi hører hjemme i Haderslev.

Byen har gode betingelser for produktion og handel, hvilket kommer til udtryk i de mange virksomheder med produktion og kontor i Haderslev. Netop Haderslev er et særdeles attraktivt område for virksomheder, da byens placering gør det nemt at transportere vare til både Danmark og Europa.

Et parcelhus fås til omkring 6617 kr/kvm i Haderslev, mens et sommerhus koster i omegnen af 13894kr/kvm.*

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken