Forside » region » Jylland » Skødeskrivning i Skive – Få professionel hjælp til dit skøde
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Skødeskrivning i Skive – Få professionel hjælp til dit skøde

skødeskrivning

Af Skøde Centret

Er du ved at købe hus eller ejerlejlighed i Skive, kan Skøde Centret sikre dig en tryg handel. Vi hjælper med køberrådgivning i forhold til købsaftalen og alle ejendommens dokumenter. Så snart handlen er endelig, udarbejder vi skødet og sørger for at det bliver tinglyst.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
SE PRISER

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Om Skive

Skive er en by i Midtjylland med ca. 20.500 indbyggere. Byen ligger mellem Holstebro, Viborg og Nykøbing Mors og har ca. 30-40 minutters kørsel til disse byer, og ca 54 km fra Herning.

Skive ligger ud til Skive Fjord, som er forbundet med Limfjorden. Fjorden giver ikke alene mulighed for god udsigt fra de bedst beliggende boliger, men også mulighed for fiskeri, badning, sejlsport og andre vandaktiviteter.

Udover vand- og sejlsport er det også muligt at gå til andre fritidsaktiviteter i og omkring Skive. Der findes eksempelvis både travbane, golfbane og stadion i Skive.

Hovedparten af boligerne i Skive er parcelhuse eller villaer, der findes dog også rækkehuse og enkelte etagebyggerier. Størstedelen af boligerne i Skive har tilhørende have, og ligger på rolige villaveje. Langt størstedelen af boligerne i Skive er derfor familievenlige. I Skive Kommune ligger gennemsnitsprisen for et parcelhus på 5924kr/kvm.*

Der findes flere skoler og uddannelsesinstitutioner i og omkring Skive. Udover folkeskoler og privatskoler findes der et gymnasium, en handelsskole, en teknisk skole, et seminarium og lignende i Skive og omegn. Der findes derudover også en højskole i Skive. Det er altså muligt at uddanne sig i Skive, hvilket gør byen særdeles familievenlig, da husstandens børn og unge da ikke behøver lang transporttid i hverdagen.

Skødeskrivning tilbydes altid til fast lav pris.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top