Forside » region » Jylland » Skødeskrivning i Frederikshavn – Få professionel hjælp til dit skøde
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Skødeskrivning i Frederikshavn – Få professionel hjælp til dit skøde

skøde uden købsaftale

Af Skøde Centret

Er du i færd med at købe fast ejendom i Frederikshavn, eller skal du have omskødet det allerede tinglyste skøde, for eksempel som led i bodeling, kan Skøde Centret hjælpe dig med køberrådgivning, skødeskrivning og tinglysning.

Se vores faste lave priser.

Vi udarbejder skødet, og sikrer at det bliver juridisk korrekt. Skøde Centret håndterer alle ekspeditioner, herunder tinglysning samt berigtigelse. Afslutningsvis udregner vi en refusionsopgørelse. Vi sørger således for hele sagsgangen fra start til slut.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
SE PRISER

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Skøde Centrets erfarne køberrådgivere har specialiserede kompetencer indenfor områderne boligkøb, jura og økonomi, og har dermed et særligt kendskab til de mange juridiske samt økonomiske problemstillinger, som kan være sammenhængende med at købe bolig. Vores juridiske medarbejdere bliver endvidere løbende opdateret omkring ny lovgivning på ejendomsområdet via kurser og efteruddannelse.

Vi har hjulpet tusindvis af boligkøbere med boligkøb i Nordjylland, herunder i Aalborg, Frederikshavn og Skagen.

Et digitalt skøde er det dokument, som laves for tinglysning af købers ejerskab til det købte hus eller den købte lejlighed.

Vi tilbyder altid faste lave priser, og du har mulighed for at bestille vores services online her på siden. Vi arbejder professionelt med at varetage vores kunders behov, og sagsbehandlingen og rådgivningen er derfor også sikret via ansvarsforsikring gennem Lloyds International, Bruxelles.

Rent praktisk foregår sagsforløbet almindeligvis via mail og telefon. Men har du brug for at besøge vores kontor, er nedenstående en rutevejledning til det kontor der ligger tættest på.

Vi arbejder også med skødeskrivning i andre egne af landet.

Om Frederikshavn

Frederikshavn er en by i Nordjylland med ca. 23.500 indbyggere. Frederikshavn ligger ud til Kattegat, samt tæt ved byerne Hjørring, Hirtshals og Skagen.

Boligerne i Frederikshavn er hovedsageligt villaer og Parcelhus, der findes dog også rækkehuse og etagebyggerier i byen. En stor del af boligerne har tilhørende have eller gård. Et parcelhus i Frederikshavn handles med en kvadratmeterpris på 8061kr, hvorimod en ejerlejlighed fås til 13434kr pr. kvm. Et sommerhus får til 12070kr. pr. kvm. *

I Frederikshavn findes der et utal af grønne områder, hvor det er muligt at dyrke motion, gå ture, slappe af og lignende. Ud over de mange grønne områder har Frederikshavn også en lang kyststrækning, hvor man kan nyde synet af naturskønne strande, små lystbådshavne eller husene langs vandet.

Fra Frederikshavn er det muligt at sejle til Oslo i Norge og Göteborg i Sverige, disse færgeforbindelser er med til at styrke erhvervslivet i byen, både på grund af muligheden for varetransport og på grund af den øgede mængde turister der kommer til byen.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top